Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Amerikan SUV üreticisi Jeep, 2021 yılını tamamen yeni Jeep Grand Cherokee L ile karşıladı. Jeep Grand Cherokee L adından da anlaşıldığı üzere Grand Cherokee’nin 7 kişilik versiyonu olarak satılacak.
Yeni Jeep Grand Cherokee L’nin tasarımına baktığımızda kendine has kimliği bizleri bizleri karşılıyor. Ön bölümdeki ince aydınlatmalar ve 7 bölümden oluşan geniş ızgara bizlere Grand Wagoneer konseptini anımsatıyor. Tercih edilen donanım seviyesine göre tamponun alt bölümünde de LED gündüz farları bulunuyor.
Yeni Jeep Grand Cherokee L adından da anlaşıldığı gibi uzunluğu ile dikkat çekiyor. 7 kişilik olan SUV 5204 mm uzunluğa ve 3091 mm aks mesafesine sahip. Grand Cherokee L’nin arka tarafına baktığımızda ise ince stop lambaları, krom detaylar ve köşeli egzoz çıkışları dikkat çekiyor.


2021-jeep-grand-cherokee-l-exterior-15.jpg
...

Okumaya devam et...


 

kenblock

Panpa
Beta Programı
24 Ocak 2017
5,280
1
9,427
4,970
kocaeli
Özellikle WJ kasanın güncellenmiş hali gibi olmuş.

Büyükçe hacmi, son 2 nesilde de devam ediyordu fakat biraz yuvarlatılmış tasarımından dolayı daha küçükmüşcesine gözüküyordu.

Yeni Defender'in ve Japon suvlarının tasarımlarından da etkilendiğini düşünüyorum.

Güzel olmuş İstanbula gittiğimizde yollarda görürüz belki :D
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım