HABER John Cena, Hızlı ve Öfkeli 9’un kadrosuna katıldı!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Hayranlarının merakla beklediği Hızlı ve Öfkeli 9’un çekimleri önümüzdeki haftalarda başlayacak. Serinin başrolü Vin Diesel, son filmde yer alacak ismi sosyal medyadan duyurdu: John Cena!
WWE yıldızı John Cena, Hızlı ve Öfkeli 9’un kadrosunda!
Serinin ara filmi olan “Hızlı ve Öfkeli: Hobbs and Shaw”, 2 Ağustos’ta vizyona girecek. Ancak ekip o tarihlerde serinin dokuzuncu filmi için çekimlerde olacak. Dominic Toretto karakterini canlandıran ve aynı zamanda ortak yapımcı olan Vin Diesel, kadroya katılan bir ismi Instagram hesabından açıkladı.
Instagram hesabından yaptığı videolu paylaşımda Paul Walker’ı anan ve onun yeni bir isim gönderdiğini söyleyen Diesel, sonrasında transferi paylaştı. “Doğrular için savaşan yeni bir asker” olarak tanımlanan isim ise WWE’nin ünlü yıldızı John Cena’dan başkası değil. 42 yaşındaki eski dövüşçünün Hızlı ve Öfkeli 9’un kadrosuna katılması ise oldukça manidar. Çünkü Hobbs and Shaw filmiyle seriden...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım