KAPALI KİA CERATO

barisogettt

Senkromeççi
2
Kia cerato hakkında düşünceleriniz nerlerdir? yakıtı ve sürüşü hakkında kullananlar varsa bilgi verebirmi? dizel otomotik olarak önerebileceiğiniz sedan araçlar hangisi?
 
Merhaba,

Ben ilk geldiği dönemde (şu anki kasa için konuşuyorum) oldukça ciddi ciddi düşünmüştüm bu aracı. O zaman gayette uygundu fiyatı .. donanımı basit ama zengindi. Bence en büyük sıkıntısı ise (ki bakın ne kadarda önemsiz gibi görünebilir), biraz demode multimedia sistemiydi.

1-2 kere test sürüşü yaptım.. gidişi güzeldi.. çok sert bir araba da değildi.. he tabiki parasına göre bir araç... çok iyi bir yalıtım ve hem konforlu hemde yolu kazıyan bir süspansiyon veya size keyif verebilecek bir direksiyon sistemi yok .. ama kesinlikle günü kurtarır...

Şanzımanı DCT, çift kavramalı bir şanzıman .. test sürüşlerinde bir falsosu olmuyor tabi .. ancak narin deniyor.... kavraması, özellikle VW grubuna göre çabuk bitiyor gibi bir durum var... maliyetinide garanti kapsamında karşılıyorlar mı bilmem .. bu kısmı iyi bir araştırın derim... özellikle şehir içi-dur kalk trafikler de bu şanzıman sizi üzebilir, ısınma yapabildiğinide yetkili bayisinden duymuştum...

Motoru güçlü, çekişi iyi.. bence çok sesli de değil.. ancak bir Almana göre 1lt fazla yakıyor ...

Ben nedense Kia lerın kokpit tasarımlarını ve içinde olmayı seven biriyim .. bana o kokpitler rahat bir his veriyor... benzer durum Kia Ceed ler çinde geçerli.