HABER Kia Soul'e gençlik iksiri

gbasturk

Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
41
36
595
29
Bursa
Kia, yeni Soul’ün Amerika versiyonu için herhangi bir bilgi vermese de; Avrupa versiyonu için gelecek güncellemeler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Gelecek Paris Motor Show’da boy gösterecek olan otomobil, yeni teknolojilerle ve yeni motor-şanzıman kombinasyonlarıyla geliyor.

Söylentilere göre 2017 yılıyla beraber Kia’nın 201 HP güç üreten 1.6 litrelik turbo ünitesiyle beraber yeni geliştirilen 7 ileri çift kavramalı şanzımana da kavuşacak. Bu kombinasyonla beraber otomobil 0-100 km/s hızlanmasını 7.5 saniyede tamamlarken maksimum 196 km/s hıza çıkabilecek.

Turbolu modellerde standarttan farklı ön ve arka tampon tasarımlarına, çift egzoz çıkışına ve 18 inç jantlara yer verilirken, yeni model yılıyla beraber LED gündüz farlarının, yeni ızgara ve tamponların gelmesi planlanıyor.

İç mekanda ise bilgi aktarım sistemlerinde Apple CarPlay ve Android Auto fonksiyonları sunulacak. Turbo modellerde ise siyah ve turuncunun güzel bir uyumunu görebileceğiz.

Soul Turbo’nun önümüzdeki kış aylarında piyasaya çıkması planlanırken, ülkemizde ne zaman piyasaya çıkacağı ve fiyatı henüz belli değil.

2017-kia-soul-european-spec-1.jpg


Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım