Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), yazılı bir açıklama yaparak köprü ve otoyol ücretlerine ortalama yüzde 20 zam geldiğini açıkladı.
KGM’den yapılan yazılı açıklama ile bir süredir konuşulan zam haberlerine son nokta koyuldu. Buna göre köprü ve otoyol hizmet ömürlerinin uzatılması amacıyla bakım onarım faliyetlerinin düzenli şekilde yapılabilmesi için bütçe gerektiğine değinildi. Her yıl Üretici Fiyat Endeksi’ne (ÜFE) göre düzenlenmesi gereken geçiş ücretlerinin bir süredir zamlanmadığı da eklendi. Geçtiğimiz sene yüzde 33,64 olan enflasyona rağmen  zam yapılmadığı, toplamda 1.5 seneden fazla süredir ücret tarfiesinin aynı kaldığı söylendi.
Açıklama şu şekilde;
“Otoyollarda otomobil için en yakın mesafe ücreti 3 lira, en uzak mesafe ücreti 30 lira, Boğaz köprüleri otomobil geçiş ücreti ise 10,50 lira olarak belirlenmiştir. 15...

Okumaya devam et...
 
Son düzenleme:
C

caner köse

Ziyaretçi
benzine indirim geldi ama otoyollara zam geldi bir yerden al bir yerden ver
 
C

Caner Aydoğdu

Ziyaretçi
Benzine zam yollara zam ne yapacağız
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım