KAPALI Konforlu,hizlanmasi iyi sedan yada suv arac tavsiyesi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

discover48

Asfalt Kurutucu
5 Ara 2016
3
0
535
2012 model hyundai i20 sense dizel aracim var.cocugumun buyumesi ile artik arac kucuk geliyor.ve denizlideki bozuk asvaltta suspansiyonlari mi sert bilmem ama konforsuz.butun cukurlari tumsekleri hissediyosunuz.ve arac kalkista cok hantal.90bin tl ye kadar mumkunse dizel konforlu seri arac onerir misiniz? Kafamdakiler dizel skoda oktavia,dizel reno kadjar. dacia duster.yani suv yada sedan tavsiyeleriniz neler?
 

GARAJ TV

Panpa
9 Eyl 2016
6,305
8,799
4,770
2. el de dizel manuel olursa insignia,superb,mondeo o fiyata bulabilirsiniz. İnsignia ve superb ü otomatik bulabilirsin eğer iyi araştırırsanız bence c segmenti sedanlardan daha çok tatmin eder.
 

atoprak

Aydın
Panpa
5 Kas 2016
1,589
2,193
2,520
Aalsmeer
Marka
Yok
Eğer ikinci el ve menual olacaksa 16 jantlı, manuel ve tercihen 1.6 olan dizel motoruyla Nissan Qasqai ile bozuk zeminlerde rahat eder, seri bir araç kullanırsınız,,hacim olarakta sizi memnun eder...

Bozuk yollarda Octavia nın konforundan emin olmadım..onun dışında D segementi olan her araç sizi tatmin eder..sadece jant boyutunun abartılı olmamasına dikkat edin ... D segemnti için en fazla 17 olsun.. 16 yı tercih edebilirsiniz.

Eğer 0km olsun derseniz alternatif olarak Hyundai elentra, Kia cerato da düşünülebilir... bunların performansı Yukarıdaki araçların genelinden daha iyi olcaktır (motorları daha güçlü)
 
  • Beğeni
Tepkiler: efaykac

efaykac

Profesör
24 Eyl 2016
102
80
1,035
İstanbul
d segmenti bir otomobil almak en mantıklı seçim olacaktır. İkinci elde bu alanda en uyguna bulabileceğiniz otomobil peugeot 508 1.6 blue hdi dır. Makyajlı kasasını bile bulabilirsiniz. Konforundan, genişliğinden ve performansından memnun kalacağınızı düşünüyorum. B den sonra d biraz büyük gelir ama alışınca büyük keyif alırsınız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım