Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Dünyayı saran Koronavirüs salgını, hayatın her alanını olumsuz yönde etkiliyor. Virüsün etkilediği alanlar arasında sanayi sektörü dikkat çekerken, Avrupa’daki pek çok otomotiv üreticisi de fabrikalarını geçici olarak kapatmak zorunda kaldı.
Avrupa’daki otomobil üretimine Koronavirüs engeli!
Çin’de başlayan virüs, yönünü Avrupa’ya çevirince otomotiv sektörü bundan olumsuz yönde etkilendi. Pandemi’nin yoğunlaştığı İtalya’da ise FCA grubu ve Ferrari dikkat çekiyor. Fiat-Chrysler grubu, dün yaptığı açıklamada İtalya ve Avrupa’daki tesislerinde üretime iki hafta süreyle ara verdiğini duyurdu. Grubun Sırbistan ve Polonya’daki fabrikalarında da bantlar geçici süreyle durdurulurken, Türkiye’deki Bursa fabrikası ise durumdan etkilenmeyecek.

 
İtalyan spor otomobil üreticisi...

Okumaya devam et...
 
Son düzenleme:

alptheren

Alp Eren
Düz Yol Gazcısı
15 Mar 2020
12
22
145
29
Ankara
Marka
Toyota
Doğru bir karar olmuş.Herhangi bir yerden çalışanlardan birine virüs bulaşsa tüm Dünya bundan etkilenir ve bu çok riskli olur . Lamborghini bundan yaklaşık 1 hafta önce önlemini almıştı zaten. Diğer markaların da böyle bir önlem alması yerinde olmuş.

İyi forumlar
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım