Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetler Derneği’nin (OSS) Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Özalp, Koronavirüs (Covid-19) salgınının otomotiv satış sonrası sektörüne etkileri konusunda açıklamalarda bulundu. 
Koronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı ile birlikte ekonomiye ve otomotiv sektörüne yönelik olumsuz etkileri devam ediyor. Salgının otomotiv satış sonrası sektörüne yönelik yansımaları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetler Derneği’nin (OSS) Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Özalp, araç üretiminin Avrupa ve Türkiye’de de yavaşlamasıyla derin bir arz sıkıntısına doğru gidildiğini söyledi. Yerli otomotiv üreticilerinin üretim kapasitelerinin yüzde 15 seviyelerine düştüğünü, bu seviyenin üreticiler ve satış sonrası sektörü için sürdürülebilir olmadığını anlatan Özalp, “Son 2 haftalık dönemde, yedek parça...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım