Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında İstanbul’da bulunan bir çok taksi de yeni uygulamalar başlıyor. Hedef hem yolcuları hem sürücüleri korumak!
Salgının ülkemizde etkisini bir nebze kaybetmesi ile birlikte alınan önlemler gevşetiliyor. Örneğin hava alanları tekrar aktif olacak. Uçuşların başlayacağı 28 Mayıs’a kadar da tüm hazırlıkların yapılması gerekli. Bu amaçla toplanan İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA ile İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooparatifi ortak bir çalışma yaptı.
İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooparatif Başkanı Fahrettin Can konu ile ilgili, ”28 Mayıs ile ilgili bizde tüm önlemlerimizi aldık. Bu korona virüs ile ilgili olarak İGA Yönetimiyle birlikte çalışıyoruz. Kendimiz araçların içine bir bariyer yaptık. Lastikten bir bariyer. Bu bariyerle yolcuların şoförlerle temasını engelledik. Şoförlerimiz zaten maskeli olacak. Yolcularımızın da maskeli binme mecburiyeti vardır. Bunun dışında araçlarımız her seferinde yolcunun eliyle dokunduğu her yer...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım