Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Lamborghini, Monaco’da düzenlenecek FIA Onaylı 2019 Gran Turismo Şampiyonası’nın Dünya Finalleri öncesinde yeni konsept otomobili Lamborghini Lambo V12 Vision Gran Turismo’yu tanıttı. 

Automobili Lamborghini S.p.A. Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Stefano Domenicali konuyla ilgili şunları kaydetti: “Lamborghini çok genç bir marka ve bu yüzden, bugün en yeni sanal vizyonumuzu gerçek bir model şeklinde sunuyoruz. Bu otomobilin genç nesil yarış oyunu ve süper spor otomobil tutkunlarının keyif duyacağı oldukça fütüristik ve havalı bir tasarıma sahip olduğunu düşünüyoruz.”

Lambo V12 Vision GT’nin Sant’Agata Bolognese’deki Lamborghini Centro Stile tarafından gerçekleştirilen çok heyecan verici bir tasarımı bulunuyor. Tasarım dilinin potansiyelini çok fütüristik bir şekilde genişleten tarihi Lamborghini tasarım DNA’sına dayalı bir...

Okumaya devam et...
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım