Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
İkonik V12 motoru hibrit teknolojisiyle birleştiren Sian, toplamda 819 Hp’lik güç üretimiyle bugüne kadar üretilen en güçlü Lamborghini.
Tüm zamanların en hızlı Lamborghini modeli olan Sian yeni bir fütüristik tasarımla üretildi. Model, markanın stil DNA’sına dayanılarak üretilse de tasarımıyla yeni bir dönemin kapısını aralıyor. Günümüzün en ikonik V12 Lamborghini motoruna sahip olan Sián, benzersiz hibrit teknolojilerle, bir yandan doğal emişli Lamborghini süper spor otomobilin olağanüstü hissini ve sıra dışı dinamik performansını verirken diğer yandan talebin elektrikli motorlara kayacağı bir geleceğe hazırlık yapan üstün bir mühendislik ürünü.
Sadece 63 adet üretilecek
Lamborghini Sián’ın dinamizmi ve merak uyandıran teknolojisi, tasarımında açıkça görülebiliyor. Dahası, Sián yeni bir haute couture düzeyini temsil ediyor: Şaheser niteliğindeki 63 otomobilin her biri, Lamborghini Ad Personam işbirliğiyle Lamborghini Centro Stile...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım