Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ykaraca

Asfalt Kurutucu
20 Ocak 2018
56
1
21
670
Seat Leon 1.6 dizel otomatik aracımı satıyorum. Leon sonrası 100 bin civarı bütçeyle ne alabilirim? Yine otomatik ve çok masraflı olmayacak (dizel veya lpg) biraz daha gösterişli ve mümkünse bol donanımlı satarken üzmeyecek ne alabilirim?

Aracın max. 4.6m uzunluğa sahip olması park yerim açısından bir kriter. Leonda cam tavan yoktu, mümkünse sunroof veya cam tavanlı donanımlı bir araç bakıyorum. Aslında suv istiyordum değişiklik için ama çoğu bütçeyi aşıyor.
Baktıklarım,

Kia Cerato (Sunroof ve koltuk ısıtma, dizel otomatik)
Suzuki Vitara (Biraz bütçeyi aştığımda sunroof ve koltuk ısıtmalıları var. Lpg takmak gerekecek)
Bmw 320d E90 Sedan (Sunrooflu bulmak kolay ekranlı bulmak biraz daha zor ve dizel olmasına karşın 184 beygir ile biraz yakıyor ayrıca parça bakım maliyetleri nedir bilmiyorum)
Ford Focus 1.5 dizel otomatik (Powershift hakkında bilgim yok, donanımları boş oluyor ama sonradan ekran takılabilir)

Anlayacağınız kafam karışık. Bir de Infınıtı FX35 hayalim vardı ama 2005 model 280 beygir bir aracın olası arızada karşıma çıkartabilecekleri ve 2.el korkusuyla hayalde kalmaya devam edecek gibi. Malum leonda sadece bakımdan bakıma bakım ücreti veriyordum mazot haricinde masrafı yoktu.

Önerilerinizi bekliyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım