Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Yedi kez Formula 1 dünya şampiyonu olan Lewis Hamilton, 2021 Formula 1 sezonu için Mercedes-AMG takımı ile yeni sözleşmesini imzaladı.
Mercedes-AMG Formula 1 takımı ile yarışan ve 2020 yılında kariyerinin yedinci dünya şampiyonluğunu kazanan Lewis Hamilton’un sözleşmesi yıl sonunda bitmişti. Çok fazla spekülasyon konusu olan bu sözleşme sonunda resmi olarak imzalandığı açıklandı.



Lewis Hamilton ve Mercedes arasındaki görüşmeler uzun zamandır devam ediyordu. Geçtiğimiz hafta Mercedes-AMG Formula 1 takım patronu ve CEO’su Toto Wolff yeni kontrat konusunda anlaşmaya yakın olduklarını belirtmişti. Lewis Hamilton’ın Mercedes-AMG Formula 1 takımı ile yaptığı yeni sözleşmenin sadece 2021 yılını kapsayacak olduğu ve 2022 için herhangi bir opsiyon bulunmadığı biliyor.








Lewis Hamilton, “Mercedes’le dokuzuncu sezonuma girmekten büyük heyecan duyuyorum. Takımımız birlikte inanılmaz şeyler başardı ve başarımızı daha da ileriye taşımak için sabırsızlanıyoruz. Bunu hem pistte hem de...

Okumaya devam et...


 

tersiyer

Profesör
8 Eyl 2016
583
477
1,570
İstanbul
images (4).jpeg
 
  • Beğeni
Tepkiler: Maganda
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım