HABER Lexus Kendi Kendini Onaran Boyasıyla Fark Yaratıyor

abulut1993

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
27
6
595
Lexus otomobilleri, sahip olduğu teknoloji, farklı tasarım ve yüksek konforun yanı sıra boyasıyla da farkını ortaya koyuyor. Belirli renklerde çizikleri kendi kendine gideren boya teknolojisi, ilk kez Lexus tarafından üretildi ve markanın tüm modellerinde yer alıyor. Böylece yıkamadan veya dış etkenlerden oluşan çizikler, sürücünün keyfini kaçırmadan ve farkında olmadan kendi kendine yok oluyor.

Lexus mühendisleri, normalden daha yumuşak ve esnek bir boya kaplaması yaparak, sıcak havalarda güneşle birlikte boyanın çizik yerleri kendi kendine kapatacağı bir teknoloji geliştirdi. Lexus otomobillerinin üzerinde beş katmanlı bir boya yer alıyor ve dört fırınlama sürecinden geçiriliyor.

Son derece elastik olan bu kaplama, herhangi bir özel müdahale gerektirmeden güneş altında ısı etkisi ile yüzeyin eski haline dönmesini sağlıyor. Böylece Lexus modelleri, her zaman orijinal güzelliğini korumayı başarıyor ve geleneksel boyalara göre daha uzun ömürlü bir kullanım elde ediliyor.

Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 

furkankaya585597

Profesör
8 Eyl 2016
1,778
1,064
2,420
Haberi az önce okudum. Eğer uzun ömürlü çizikleri giderirse çok iyi olur ama özelliğini yitirirse fiyasko. Yine de böyle bir teknolojinin olması iyi.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım