Liqui Moly Top Tec 4200 5W-30 Yorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhanatesoglu

Profesör
27 Eyl 2016
182
161
1,085
Merhaba arkadaslar
Liqui Moly Top Tec 4200 5W-30 marka yagi golf 7 1.2 tsi aracim icin almistim.Internette bu yag ile bir cok olumlu yorum oldugundan deneyeyim dedim.Saglikli yorum yapabilmek icin bekledim. Yagi degisimi yapali 12 bin km yol yaptim.Daha once aracimda castrol edge kullaniyordum.Soylediklerim tamamen kisiseldir yaniliyorda olabilirim sonucta bir olcume dayanmiyor.
Oncelikle yagin akiskanligi castrola gore daha yogun gibi araba ilk calistiginda yag isinana kadar bir miktar daha sesli calisiyor.Internette ki yorumlarda yakit tuketiminin dustugu ile ilgili yorumlar var ayni surat ve ayni yol kosullarinda gidiyorum yakit tuketiminde degisme olmadi. Motor yagi sicakliginda yaklasik 4 5 derecelik azalma meydana geldi.Daha onceden aracim 15 binde 0.5 litre yag eksiltiyordu yag cubugundan baktigim kadariyla ikii cizgi arasinda oluyordu.Suan 12 bin km yol yaptim yag eksilme nerdeyse yok denecek kadar az. Yagin rengi ise ilk haline oldukca yakin bir tonda. Sonuc olarak sitesinde soylendigi kadar cok farkli bir numarasi yok. Ancak edge den daha iyii bir yag castrol yerine alinip kullanilabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım