HABER Makyajlı Kia Sportage, hibrit seçeneği ile duyuruldu

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Kia’nın başarılı crossover modeli Sportage, makyajlı yüzüyle resmi olarak duyuruldu. Hibrit motor seçeneği ile şimdi çok daha tasarruflu olan yeni Kia Sportage ile ilgili bütün detaylar haberimizde!

Yeni Kia Sportage, hibrit motoru ile makyajlandı

GT-Line donanım paketi ile karşımıza çıkan yeni Sportage, dış tasarım bazında pek bir değişikliğe uğramamış. Ön yüzünde yeni bir ön tampona kavuşan aracın buz küpü adı verilen LED sis farları, yerini trepezoid formuna bırakmış. Yine dört parçalı tasarımından vazgeçmeyen farlar, krom ve şık bir detay ile ortadan ayrılıyor. Ayrıca yeni LED farlar ve bütünleşik LED stoplar da tasarımsal yenilikler arasında yer alıyor.

Aracın iç mekanında yeni direksiyon simidi, gösterge paneli ve kırmızı detaylı deri koltuk opsiyonu dikkat çekiyor. Teknolojik olarak ise adaptif hız sabitleyici, yorgunluk algılama sistemi, 360 derece park kamerası ve yeni 7/8 inçlik dokunmatik ekran gibi özellikler bulunuyor.

Yeni Kia Sportage’da yaşanan en büyük yenilik ise kaputun altında gerçekleşmiş. Artık 2.0 litrelik EcoDynamics+ dizel hibrit motor seçeneğinin de sunulduğu araç, 48V hafif hibrit sistemi ile tasarruf sağlıyor. Bunun yanı sıra dizel tarafında ise 115 ve 136 beygirlik yeni 1.6 U3 CRDi motor seçeneği kullanıcılar ile buluşuyor. Vergi sisteminden dolayı saf dışı kalan eski 1.7 litrelik motorun rafa kaldırılmasıyla beraber aracın ülkemizde dizel seçeneğiyle de satılabileceğini söyleyebiliriz.

Son olarak fiyatı belli olmayan aracın yılın üçüncü çeyreğinde satışa sunulacağını belirtelim.

1 arasında 3




Read the whole post here.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: g.c.

26tolga

Asfalt Kurutucu
27 Eki 2016
13
9
595
Olumlu bir makyaj olmuş. Ön yüzdeki şaşkın böcek suratı düzelmiş gibi gözüküyor.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım