HABER Makyajlı Renault Kadjar test sırasında görüntülendi

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Renault’un SUV segmentindeki güçlü temsilcisi Kadjar, önümüzdeki dönemde makyaj operasyonuna hazırlanıyor. Makyajlı Renault Kadjar, test edilirken hafif kamuflajıyla objektiflere poz verdi!

Renault Kadjar’a 1.3 litrelik benzinli motor dopingi!

Makyaj operasyonuna uğrayan yeni Kadjar, kozmetik olarak çok büyük yenilikler barındırmıyor. Görünüşe göre yeni bir ön tampon ile gelecek olan aracın sis farları biraz daha yukarı çekilmiş. Arka bölümde ise güncel grafikli LED stop lambaları dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra iç mekanda yalıtım kalitesinin arttırıldığı, gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Renault Kadjar’da makyaj ile beraber asıl değişikliğin kaputun altında yaşanılacağı düşünülüyor. Zira edinilen bilgilere göre aracın benzinli motor tarafında Daimler ile beraber geliştirilen 1.3 litrelik benzinli ünite kullanılacak. Yeni A-Serisi’nde de kullanılan bu motor, 115-160 beygir arası güç ve 260 Nm tork üretiyor. Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan yeni Kadjar, 2019’un başlarında yollarda olacak.

1 arasında 4





Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım