HABER Makyajlı BMW X1, hibrit motoruyla duyuruldu

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
BMW’nin başarılı kompakt SUV modeli X1, makyajlı yüzüyle resmi olarak duyuruldu. Hafif makyaj operasyonunda hibrit motor seçeneği eklenen BMW X1 ile ilgili detaylar haberimizde!
BMW X1, makyaj ile hibrit motor seçeneğine kavuştu
Güncellenen BMW X1, tasarım tarafında çok büyük yenilikler ile gelmiyor. Ön bölümünde diğer yeni BMW modellerinde olduğu gibi böbrek ızgaraları büyüyen araç, yeni farlar ve ön tampona sahip. Arka tarafta ise yeni grafikli LED stopların yanı sıra genişleyen çift egzoz çıkışı dikkat çekiyor. Dış mekandaki değişiklikleri 4 yeni jant tasarımı ve 3 metalik boya seçeneği tamamlıyor.

Makyajlı aracın yaşam alanındaki değişimler de en az dışarısı kadar sınırlı kalıyor. Yeni vites kolu ve revize edilen döşemelerin yanı sıra 8.8/10.25 inçlik opsiyonel multimedya...


Okumaya devam et...


 
B

Bayramda yola çıkmadan önce dikkat! - OTOPARK.COM

Ziyaretçi
[…] tatillerinde trafik ciddi derecede artış gösterirken, güvenli bir yolculuk için sürücülerin de bazı önlemler alması […]
 

ShadoWalkn

Panpa
27 Eyl 2016
1,423
2,430
2,570
İstanbul
Hybrid güzel bir adım. Ancak bize yine 1.5 geleceği için konuşmanın bir anlamı yok.

iDrive NBT Evo ID 6 koy, vites topuzunu değiştir, yeni nesil kadranı ekle, biraz makyajla. Devam.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım