Makyajlı Symbol olmuş gibi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tersiyer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manuel de ''+'' ve ''-'' nin yerlerine dikkat edin.Pek beklemiyorum ama eğer tepki hızı da iyiyse çok aliyülala olabilir.Abi onu bunu geç koyacaklar 110 luğu şuna var ya...

Manuel de ''+'' ve ''-'' nin yerlerine dikkat edin.Pek beklemiyorum ama eğer tepki hızı da iyiyse çok aliyülala olabilir.Abi onu bunu geç koyacaklar 110 luğu şuna var ya...
İnan da çok çok kötüdür geçiş hızı, otomatikleştirlmiş manuel yani bir şey beklememek lazım.

tipi ve içi şahane olmuş ya ahahah çok beğendim
fiyat az daha makul olsa alınıp 10-15 sene sorunsuz binilebilecek bir araba

Açıkçası otomatikleştirilmiş şanzımanlarda geçiş hızı takılacağınız son nokta olacaktır emin olun. Trafikte, yokuşta 1-2, 2-1 arası geçişler en acemi şoförün verdiği tepkilerle aynı. Süren için ayrı eziyet olduğu gibi yolcular için de ayrı bir eziyete dönüşüyor. Yokuşu çıkıyorsun 3-3500 devire kadar bağırtıyorsun 2'ye almıyor, kendin müdahale edip 2'ye alıyorsun kabul etmeyip yine 1'e atıyor. Dizel araç kardeşim bu, 5000 devir mi çevireceğim 2'ye geçmesi için. Ama yok saçmalayıp duruyor. Benim kullandığım mcp, yeni nesil otomatikleştirilmiş şanzımanlardandı. Bu easy R'ı ne kadar geliştirdiler bilemiyorum ama anlattığımdan çok da farklı olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Araba çok değişik sonradan modifiyeli gibi duruyor, yarısı çok iyi yarısı leş mesela direksiyon Megane'lara falan benziyor gayet modern sonra bir bakıyorsun park sensörleri boyanmamış. Klima kumandasına bakıyorsun yeni Clio gibi sonra kadranlara bakıyorsun leş. Arabayı ya leğen plastiği yapın ucuza verin ya da doldurun satılmazsa da en azından arkasından güzel araba densin (bkz. Mazda 3) Bana çok aykırı geldi bu..

Ben sevemedim bir türlü symbolü. Renault gibi bir firmaya yakışmıyor bence bu araba.
zevk almayı bırak ihtiyaçlarını görmelik bak, 4-5 litre yakıt tüketimi var, eşşek kadar bagajı var, alt takımı sağlam motor desen tdci tdı bunun kakasını yesin öyle güzel motor..
yoksa gidip Safrane veya Laguna elitliği beklersen çok beklersin :D bu paraya bu özellikler şiir gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...