HABER Makyajlı Volkswagen Passat, Amerika sürümüyle duyuruldu

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Volkswagen, emektar modeli Passat’ın yenilenen Amerika versiyonunu Detroit Otomobil Fuarı’nda duyurdu. Sedan satışlarının gittikçe düştüğü ABD pazarında önemli bir figür olan Volkswagen Passat’ın makyajlı hali ile ilgili detaylar haberimizde!

Amerikalı Volkswagen Passat, yeni yüzüyle ortaya çıktı!

Bilindiği üzere Volkswagen, Passat’ı Amerika ve Avrupa’da farklı tasarımlar ile satışa sunuyor. Makyajlı Passat ise markanın sedan sınıfına önem verdiği Amerika pazarı için geliştirilmiş. Hala MQB platformu üzerinde yükselen model, selefine göre çok daha farklı bir çizgiye sahip. Tavan eğimi dahil olmak üzere çizgileri tamamen değişen araç, ön bölümünde yeni LED farlarla bütünleşik geniş bir panjur sunuyor. Bu geniş panjur yapısının Volkswagen Jetta ile kısmen örtüştüğünü belirtelim. Arkada ise tıpkı Arteon gibi ortalanmış Passat yazısı göze çarpıyor.



İç mekanı Avrupa versiyonuyla neredeyse aynı olan Amerikalı Passat, teknolojik pek çok yenilik barındırıyor. MIB2 bilgi-eğlence sistemi, ısıtmalı ön-arka koltuklar, çift bölgeli klima, anahtarsız giriş-çalıştırma, yağmur ve viraj algılamalı LED farlar standart olarak bulunuyor. Ayrıca ileri seviye çarpışma uyarısı, acil durum freni, kör nokta uyarısı, şerit takip sistemi ve park asistanı da dikkat çekici güvenlik donanımları arasında yer alıyor.

Makyajlı Passat’ta makyajsız versiyonunda da kullanılan 176 beygir güç ve 281 Nm tork sunan 2.0 litrelik benzinli motor seçeneği sunuluyor. Bu güç, 6 ileri otomatik şanzıman seçeneği ile aktarılıyor. Bu yaz Amerika’daki bayilerde olacak makyajlı Volkswagen Passat’ın fiyatı hakkında ise bilgi verilmedi.

1 arasında 10











Read the whole post here.
 

olea

Asfalt Kurutucu
26 Mar 2018
95
25
670
Tasarımsal olarak çok güzel olmuş diyebileceğim hiçbir tarafı yok. Bir de hala şu direksiyonu değiştirmeme inadı nedir arkadaş. 10 üzerinden 0
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım