HABER Makyajlı VW Golf R son kez görüntülendi

aliserdar

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
143
104
1,085
28
Volkswagen’in testlerini yapmaya devam ettiği Golf Mk7.5‘un tanıtımı için son birkaç güne girmiş bulunmaktayız, hatta gördüğümüz son test aracı fotoğraflarda yer alan Golf R SportWagen olabilir. Volkswagen makyaj operasyonlarında her zaman olduğu gibi yapılan değişiklikleri minimum seviyede tutacak gibi gözüküyor. Makyaj ile birlikte ön-arka tamponlar, farların artık tamamen LED‘e geçmesi, e-Golf‘ün seçenekler arasına eklenmesi gibi değişimler bizi beklemekte.

Fotoğraflarda görülen R ise Golf ailesinin en güçlü modeli olduğu gibi tahminlere göre 300 hp’lik gücüne 20 hp daha ekleyecek. Golf R ile2.0 litrelik motorunu paylaşan GTI Clubsport S‘te ise motor gücünün 310 hp olması bekleniyor.

Önceden de haberini yaptığımız gibi emisyon skandalı sonrasında iptal edilen projelerden bir diğeri de Golf R400 olmuştu. Üretim maliyetleri dolayısıyla Golf R420 modeli sadece konsept olarak kalmaya devam edecek.

Henüz netlik kazanmasa da GTI‘ın sahip olduğu birden fazla versiyon ile birlikte R daha pist odaklı bir otomobile dönüşebilir.

Mekanik ve dış görünümde yapılan değişikliklerin dışında iç mekanda ise Vag’ın Passat ve Tiguan başta olmak üzere kullandığı dijital göstergeler ve bundan önce BMW 7 Serisi’nde gördüğümüze benzer bir el hareketi algılama sistemi Golf‘te de yerini alacak.

Yeni Golf 10 Kasım‘da yapılacak tanıtım sonrası yıl sonuna doğru satışa sunulmuş olacak.




1 arasında 12













Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 

TheAMG56

Panpa
7 Kas 2016
506
2,940
4,220
32
İstanbul
Marka
Renault
Fotoğraf kısmında bir sıkıntı var sanırım. Fotoğraflar arasında geçiş yapamıyorum.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım