Metrobüs Anıları +15

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cingoz debriyaj

Panpa
Destekçi
8 Eyl 2016
559
1,118
2,520
23
Marka
Zirai Traktör
İstanbul'da yaşayan çoğu kişinin başına bir metrobüs anısı gelmiştir. İlk, ben bir anımı yazayım arkasından siz de yazarsanız güler eğleniriz.
" Akşam 5-6 suları Zincirlikuyu'da metrobüs bekliyordum ve Allah vergisi olduğuna inandığım metrobüsme binme ve metrobüs hesapları yeteneklerimi kullanarak kapının açılacağı yeri hesapladım ve önünde durdum. Önümdeki insanlar boşalıp sıra bana gelmişti ve bu gelen 34BZ'ye her Türk genci gibi ben de binmek istiyordum. Kapı benim önümde açılacağı ve ilk ben bineceğim için kendimi savaşa giderken en öndeki bayraktar gibi hissediyordum taki metrobüsün kapılarının açılıp benim kapı önüne diz üstü düşüp ellerimi semaya kaldırıp hayatı sorgulamaya başlamama kadar. Sonra da etrafımda beni ittirip düşüren hanzoların bir kaçına bağırıp tekrara yuvarlandığım şarampolden yoka çıkıp vitesi 1'e taktım ve sıra beklemeye başladım." bu da böyle bir anımdır bir keresindede kuzu görünümlü kurt yaşlı teyzelerin en zalımının beni sıraya girerken ittirip metrobüsün önüne düşmekten kıl payı kurtulmuştum şu an da metrobüsteyim ve şu an bu yazıyı yazarken zekadan yoksun bir varlıkla tartıştım. Hadi iyi forumlar.
 
Son düzenleme:

fthz

Profesör
19 Eyl 2016
111
60
1,035
38
istanbul
Ben Marmaray'ı kullanıyorum, Ayrılıkçeşme'de araçtan inmeyi hiç sevmiyorum çünkü araca bineceklerle burun buruna geliyoruz. Ama metrobüste de bir anım var kapının ortasında durup karşımdakinin binemeyip benimde araçtan inemediğim. Kenara çekil dedim çekilmedi kapı açıldığı gibi kapandı. :D
 

Porsche

GALERİCİ
8 Eyl 2016
11,127
23,291
6,520
İstanbul
Marka
Zirai Traktör
Ben metrobus kullanmıyorum ama otobüs ve metro kullanıyorum. Metro olunca da kaptan in olduğu bölüme gidip kaç yapıyoruz diye kadrandan izlerim. Bu arada metrolarin kadrani s ile yarışır full elektronik falan çok hoş.
 
  • Beğeni
Tepkiler: cingoz debriyaj
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım