Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Milli yarış pilotu Cem Bölükbaşı, Formula 2 Dünya Şampiyonası’nın dördüncü ayağını Barselona yarışları ile tamamladı. Bölükbaşı, Formula 2 serüvenine 26-29 Mayıs’ta Monte Carlo yarışlarıyla devam edecek.
Türkiye’nin ilk Formula 2 yarış pilotu Cem Bölükbaşı, 2022 FIA Formula 2 Dünya Şampiyonası’na, serinin dördüncü ayağı Barselona ile döndü.  Bölükbaşı, 21 Mayıs Cumartesi gerçekleşen sprint yarışını 20. sırada başlayıp 18. sırada tamamlarken, Pazar günü gerçekleşen ana yarışı ise başarılı geçişlerle 7. sıraya kadar yükselmesine rağmen pit stopta yaşanan teknik aksaklık sonrası 20. sırada bitirdi.
Cem Bölükbaşı, “Kaza sonrası iki yarış ara vermek zorunda kaldığımız şampiyonaya Barselona pistinde edindiğimiz yeni deneyimlerle geri döndük. Sprint yarışı ve ana yarışta güzel geçişler gösterdim. Lastik kontrolü ve pist hakimiyetimi her yarışta artırmaya odaklıyım. Önümüzdeki hafta sonu efsanevi Monaco sokak pistindeki yarışları heyecanla bekliyorum” dedi.
Cem Bölükbaşı için bir sonraki...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım