HABER Mitsubishi Lancer Evolution X | TEST

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Herkese Merhaba!

Mitsubishi Evo X nedense hep EVO IX ‘in gölgesinde kalmıştır ve maalesef son evo olarak kayıtlara geçti. Kullanma fırsatı bulduğumuz Evo yaklaşık 400hp+ gücündeydi ve fazla ağırlığına rağmen sürüş dinamikleri ile hiçte hafife alınacak bir otomobil olmadığını gösterdi. İyi seyirler

Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer Testlerimiz için BURAYA tıklayabilirsiniz.

+ Stock Halde Daha Canlı Alt Devirler
+ Daha hafif motor

İç Mekan Kalitesi
Ağırlık

Read the whole post here.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: Akın

g.c.

Gökhan
Panpa
27 Eki 2016
1,528
2,698
3,570
Aydın
Marka
Mitsubishi
Videonun altına da yazdım. Çok özensiz bir video olmuş bu sefer. Ses senkronizasyonu video boyunca sağlanamamış. Sinan diğer videoları yukarıdan izleyebilirsiniz diyor, video içine yönlendirmeli linkler konulmamış. Bence bu hali kaldırılıp düzgün bir halde yeniden konulmalı, yakışmamış otopark.com'a.
 

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Ben izledim. Senkron sorunu yoktu. Gayette güzel bir test olmuş. Keşke dediğim tek yer iki evo yanyana park edip ikisininde aynı kadrajda farklılıklarının anlatılmaması.
 

Ozgur Gunes

Özgür Güneş
Panpa
7 Eyl 2016
4,158
1
8,076
4,820
28
Ankara
Marka
Peugeot
Evo X'in hakkı yenmiş mi yenmemiş miii anlamadım, bi kötü diyo, sonra çok iyiymiş ya diyo, duygularını net olarak yazar mısın bi abi, çıktığı günden beri hayalim şu araba, 10 sene 1.5 motorlusuyla tuttum kendimi :)
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım