KAPALI mitsubishi lancer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemincekara

Elit Apaçi
24 Eyl 2016
80
31
970
Arkadaşlar herkese merhaba. 0 km manuel vites lancer almayı düşünüyorum, kullanıcı deneyimi benim için önemli, bu nedenle araçla ilgili tecrübe sahibi olan arkadaşlardan iyi ve kötü yönlerini duymak isterim. lpg uyumu da benim için önemli. Saygılar.
 

cemincekara

Elit Apaçi
24 Eyl 2016
80
31
970
Gözlerimden yaşlar suzuluyor, buyrun efenim:
özgür hocam inceleme videosu için teşekkür ederim fikir sahibi olmak için gayet aydınlatıcı bir test olmuş. sanırım motor, donanım ve makyaj haricinde pek bir değişiklik yok sizin aracınızla güncel model arasında. esasen çok fazla km yapan birisi değilim ancak ihtimal dahilinde olduğundan lpg yi düşünmüştüm ama çokta gerekli olmadığı ortada, yol tutuş ve direksiyon hissi benim için önemli bir kriter, konfor ve donanımın ondan sonra gelmekte. ben bu incelemeden tavsiye olunur mesajını çıkardım. sanırım bir bayii pazarlığı bizi bekliyor:)
 

Ozgur Gunes

Özgür Güneş
Panpa
7 Eyl 2016
4,158
1
8,076
4,820
28
Ankara
Marka
Peugeot
Satarken bekletmezse zarar ettirebilir biraz, ben aracımı 13 bin lira hasar kaydı olduğu için satamadım istediğim fiyata, sonra da satmaktan vazgeçtim annem biniyor, onun dışında 15 günde 100 ün üstünde favori 5000 den fazla görüntülenme vardı, hastası çok ama millet temiz araba almak istiyor.
 

cemincekara

Elit Apaçi
24 Eyl 2016
80
31
970
Bende bu neslini çok beğeniyorum arkadaşlar, ayrıca artık bu kasanın üretilmiyecek olmasıda gariptir cezbediyor beni:) Aldığım taktirde en az 5-6 sene binerim diye düşünüyorum. Eğer kaza bela olmazsa temiz kullanirsak sanırım talep gören bir araç olur diye düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım