Moneküler ehliyet hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkal99

Erkal
Profesör
18 Eyl 2016
437
451
1,445
İstanbul
Öncelikle iyi günler ben 17 yaşındayım ve geçen ay coast hastalıgından dolayı sol gözümü kaybettim sanırım tek göze ehliyet veriyorlarmış moneküler ehliyet hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirmi acaba ? Kafamda çok soru işaretleri var
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,199
45,789
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim, Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah. Moneküler ehliyet ile ilgili google'da çok daha detaylı bilgiler mevcut. Biraz bakındım, a2 ve b sınıf ehliyet alabiliyorsun, ticari araç kullanamıyorsun. Gece sürüşü yasağını kaldırmışlar. Sınavlara girip, doktor raporuyla beraber trafik şubeye gidiyorsun, ehliyetini verirler. Moneküler b yazacaktır ehliyetinde ve her sene trafiğe sağlık raporu götürmek mecburiyetindesin. Engelli vatandaşlar için otomobil alırken ötv indirimi mevcut fakat moneküler b ehliyeti alanlar için maalesef mevcut değil. Normal fiyatlar üzerinden araç alabileceksiniz. Umarım bir nebze de olsa yardımcı olabilmişimdir.
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,199
45,789
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten zor bir durum allah kimsenin başına vermesin sorumu önemseyip cevapladığınız için tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim kardeşim ne demek, her şey insanlar için. Rabbim başkasına muhtaç etmesin bizleri yeter. Ehliyetini de alır, mis gibi güzelce kullanırsın aracını. Önünde bir engel yok çok şükür :)
 

Mertcan

Profesör
8 Eyl 2016
1,731
892
1,920
İstanbul
Marka
Volkswagen
Allah yardımcınız olsun gerekli bilgileri @CenkGs arakadaşımz vermiş kazasız belasız sürüşler herkese İnşallah
 

kaanc5

Profesör
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
904
1,201
2,320
İstanbul/Lüksemburg
Marka
BMW
Geçmiş olsun öncelikle. Bu soru ehliyet sınavımda çıkmıştı. Yukarıda da yazıldığı gibi araba kullanabilirsin ama ticari araç kullanamıyorsun. Allah beter hastalıklardan korusun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım