Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
NISSAN, yeni Micra’nın Türkiye lansmanıyla araç sahiplerine daha sportif, daha atletik, daha premium ve daha konforlu bir araç deneyimi yaşatmayı hedefliyor.
Japon otomotiv devi NISSAN’ın, ‘şehrin vazgeçilmezi’ olarak bilinen ve globalde 50 yıllık güçlü bir mirasa sahip modeli Micra, yeni versiyonuyla Türkiye’de görücüye çıktı. “Daha Sen” mottosuyla yeni NISSAN Micra, bir önceki modele kıyasla NISSAN’ın teknolojik vizyonunu yansıtan Nissan Intelligent Mobility özelliklerini barındırırken, etkileyici tasarımı, ferah iç mekânı ve güven veren sürüşüyle dikkat çekiyor.
İlk lanse olduğu 1983 yılından bu yana dünyada 7 milyon adetten fazla, Türkiye’de ise sunulduğu 2003 senesinden bu yana 54 binin üzerinde satışı gerçekleşen Micra’ya çok güvendiklerini belirten Nissan Türkiye Genel Müdürü Emre Doğueri, yaptığı açıklamada: “NISSAN olarak, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan otomotiv sektörünü daha güçlü kılmak adına hem modellerimizle hem de servis...

Okumaya devam et...
 
Y

yahya

Ziyaretçi
bu renk bu arabaya ayrı bir yakışmış sanırım peugeot 508in renginden sonra ikinci favorim oldu
 

cgkya

Profesör
16 Eyl 2016
293
447
1,395
Aynalar clio.
Pek satmaz, getirdiklerine pişman olacaklarını biliyorlardır sanırım. Clio 5 ten önce piyasaya sürerek mini bir çakallık kovalamış olabilirler ama Türk milleti yutmaz. Clio alır.
 
  • Beğeni
Tepkiler: dthhasan
S

Semih Kalın

Ziyaretçi
peugeot 308in i-kokpiti daha güzel duruyo yani peugeot 308 varken bu aracı neden alayım ki :)
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım