NOYAN SANSÜRÜ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tutar.1903

Anıl Tutar
Profesör
22 Ara 2016
503
969
1,970
ankara
Marka
Opel
Herkese selam olay şu noyan yani arabacı adam kendisini sever sayardım ankara buluşmalarına da gitmiştim ama hiç kendine yakışmıcak bir hareket yaptı leon karşılaştırması yapmış ve ben bence kötü olmuş dedim sadece bu kadar ve yorumum 120 beğeni alarak en tepede durdu adam bunu sindiremedimi naptıysa hem kardeşi hem kendi beni instagramdan engelleyip yorumumu sildi adam cidden sıkıntılı. hay yazmaz olaydım tamam engüzel leon sizin oo hacı reis merso filan adam bunu istiyor sanırım ... Sizinle paylaşmak istedim.. Demokrasi burdaymış :)
 

firatt

Asfalt Kurutucu
23 Kas 2016
22
66
635
Ankara
Valla kendisi sürekli BMW övüp Mercedes alınca Mercedes forumuna gelip madara olup gitmişti. Biraz akıntıya kapılıp giden bir tipe benziyor. Seneye audi alır seni affeder üzülme kardeşim :) :) :)


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

becool

Profesör
1 Nis 2017
177
450
1,235
27
Antalya
Bende astra j kasa arabasi vardim incelemesini bulamadim sonucta kendi kanali var goruslerinede deger veriyorum inceleme si icin alta duzgunce yorum yazdim fakat hic bir cevap alamadim tabi normal bisey bu fakat bi videosunda cevap veremediklerim diye ozur tarzi bi video cekmisti orda 20 30 kisinin ismini soyluyodu bu kadar dikkat eden bi adamin gormemesi sasirtmisti beni
 

semihgull

Profesör
14 Eyl 2016
94
44
1,020
Antalya
Youtube sonuçta serbest. Fakat bence adam elinden geleni yapıyor. Kaldı ki herkes sevdiği aracı mı alıyor? :) Tek taraflı bakmayın.
 
  • Beğeni
Tepkiler: OguzhanC

Cussler

Panpa
5 Eki 2016
3,477
8,934
4,970
Marka
Toyota
Abi noyan yapamıyor...gerçekten 0 yetenek,baştan sona sadece bmw i8 videosunu izledim ama yetti, uzak durmak gerek:)
Hastalıklı hızlanma, şu şeysi, bu şeyi ne neyi?:D
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche

Ugur

Panpa
Destekçi
Beta Programı
10 Eyl 2016
2,295
6,325
4,270
.
Kendisini izliyorum her videosu olmasa da.
Zamanında gerçekten çok yerdi Mercedes'i, premium dedin mi bastın mı mızmızlanmaz direk gider falan diye gitti Mercedes aldı, zaten çoğu insanın tepki göstermesi de bundan dolayı oldu. Ha burada şunu da belirteyim kendisi de videolarda aile babası olunca alırsın Dedi ama insanların aklına çok gelmez o.
Detail konusunda gerçekten çok bilgili ve becerikli ama çok abartıyor, onun dışında kendisini araba konusunda çok bilgili bulmuyorum.
Yorumu silmesine ve engel atmasına ise şaşırdım yani açıkçası beklemezdim, böyle bir tavırda kendisi kaybeder.
 

otoparkbekcisi

Taklacı Güvercin
18 Ocak 2017
40
41
295
Marka
Renault
noyan kanalının eski abonelerindenim eskiden severdim vloglarda arabalarla ilgili samimi sohbet ederdi ama ne olduysa takipçi sayısı artmasından mı nedir bir anda kendini saffet üçüncü sanmaya başladı. yarım saat arabayı ödünç alıp araba testi v incelemesi yapılabileceğini düşünmüyorum yanlış olabilirim kendi düşüncem ve sadece citroen subaruyla da bu iş yürümez. yorum silmeye gelince bu ik defa başınıza geliyorsa şanslısınız diyebilirim :D kaanın neden arabasının plakasını kapattığını sormuştuk 5-6 kişi ama tüm yorumlar cevap verilmeden silinmiş iki kelimeyle sebebini yazıp insanların merakını gidermek bu kadar zor olmasa gerek. sadece bu da değil kanal eleştiriye tamamen kapalı hoşlarına gitmeyen her yorumu silip videoda da bişey olmamış gibi yorum yazın etkileşim halinde olalım arkadaşlar diyebiliyorlar. :) noyan beyin bu konu başlığından haberi olursa sıradaki videosunda onu eleştirdiğimiz için bize 'daha önce saydırdığım sitenin forumunda bana böyle böyle demişler' diye gömebilir gardınızı alın :D

https://otopark.com/forum/threads/arabacı-adam-noyanın-1-olduğu-anketten-kaldırılması.1064/ bu konu başlığında da yorumunu silip engellediği bir başka mağdur var @Berkinka . kusurlu olmadığı halde onu engelleyene özür dilerim diyebilmek ne büyük erdem
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım