Octavia 2022 Kasa Süspansiyon Direksiyon Kutusu

tntstn

Tan
Takipçi
18 Eyl 2022
4
0
10
40
İstanbul
Marka
Skoda
Merhaba, 2022 kasa Skoda Octavia aracımın jantlarını 16dan 18e büyüteceğim. Skoda'nın sitesinden octavia'nın kataloğuna baktığım zaman aksesuarlar bölümünde 16-17-18 jantların olduğunu görüyorum ve lastik değerleri ise 225/45 R18. Ben de aynen bu jant lastik seçeneğine geçiş yapacağım. Burada bilmek istediğim aracın süspansiyonları, direksiyon kutusu vs bu katalogda belirtilen değerlerde kalındığı sürecek dayanıklı olur değil mi? Yani jantları büyütünce süspansiyonlara, direksiyon kutusuna illa ki bir yük binecek ama bu lükü kaldıracak şekilde midir? Sonuçta kataloğunda bu jantları gösteriyor.

Yanıtlarını için şimdiden teşekkürler.
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,005
7
51,307
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Tabii ki fabrikasyon seçenekler içerisinde olan yükü kaldırır. Zaten VAG grubunun ön düzeni genel olarak dayanıklıdır. Ama şunu unutmamanız gerekir: Lastik yanakları inceleceği için her arabada olduğu gibi yol bozukluklarında aracınıza daha özenli davranmanız gerekecektir. Hor kullanıma aracın mekaniği dayansa lastikler dayanmaz, baloncuk veya yarılma gibi tatsızlıklar yapabilir. Yanaklar incelince onlar da narinleşecektir.
 
  • Beğeni
Tepkiler: M.Shadows
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım