Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Ünlü markanın geçtiğimiz yıl duyurduğu ve 100’üncü yıl kutlamaları çerçevesinde hayata geçirdiği Bentley Blower Devam Serisi’nde önemli bir aşama kat etti.

Bentley’nin geçen yıl duyurduğu ve 100. Yıl kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirmeyi planladığı Bentley Blower Devam Serisi projesinde önemli bir adım atıldı: yeni otomobiller için ana tasarım ve mühendislik referansını oluşturacak olan dijital CAD (Bilgisayar Destekli Tasarım) modeli tamamlandı.
12 yeni Bentley Blower’ın yer alacağı serideki otomobillerin her biri, Sir Tim Birkin’in tasarladığı ve yarışlarda kullandığı 1929 Team Blower’ın eksiksiz bir mekanik kopyası olmanın yanı sıra muhtemelen günümüzde dünyanın en değerli Bentley otomobilleri olacak.
Devam serisindeki otomobiller, Bentley Mulliner’ın Klasik otomobiller bölümünde çalışan özel bir ekip tarafından üretiliyor...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım