KAPALI OPEL ASTRA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glorfindel

Asfalt Kurutucu
28 Kas 2017
18
3
595
31
İstanbul
Marka
Opel
Arkadaşlar Opel Astra 2012 model 1.6 enjoy plus otomatik vites nasıl bilirsiniz?
 

Onemanband

Fatih
Panpa
8 Eyl 2016
1,133
1
3,133
3,770
İstanbul
Marka
Skoda
Motor ve şanzıman hakkında yorum yapamam, kullanmadım daha önce. 2011 model manuel 1.3 CDTI aldık kayınbiradere bir ay kadar önce. ben malzeme kalitesini beğendim, benim megane'dan iyi iç mekanda. yol gürültüsü konusunda da bir tık önde gibi hissettim. yol tutuşta da yorum yapmam doğru olmaz çünkü aldığımız astra'da saçma sapan lastikler vardı, her denediğimde kafadan kaydı.

Ama benim bu araba için şöyle bir sıkıntım var. Enjoy, enjoy plus, essentia, essentia konf., cosmo, 111.yıl vs zibilyon tane donanım paketi var ve hangisinin gerçekten dolu paket olduğunu kimse bilmiyor. Aldığımız arabayı bir süre cosmo bir süre enjoy bir süre enjoy plus diye kaydetmiş sigortacılar. Fotoğraflardan da anlamak nerdeyse imkansız. Elektronik klima olup olmadığını anlayamıyorsunuz mesela, manueliyle kumandalarının tasarımı bildiğim kadarıyla aynı.
 
  • Beğeni
Tepkiler: glorfindel
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım