Otokros'ta final Kısıkköy'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nozkus

Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
29
6
595
38
İzmir
2016 İzmir Otokros Kupası’nın final yarışı 9 Ekim Pazar günü Aydın Otomobil Sporları Kulübü tarafından Menderes-Kısıkköy‘de Ege Asal Motor Spor otokros parkurunda organize edilecek. 800 metre uzunluğundaki otokros parkurunda, 5 tur üzerinden koşulacak yarışlarda, otomobiller motor hacimleri ve tadilatlarına göre 3 ayrı kategoride değerlendirilecek.

3. İzmir Otokros Yarışı, 10:30 da yapılacak idari kontrol ile başlayacak ve 12:00-13:15 saatleri arasındaki antrenman turları ile devam edecek. İzmir Kupası’nda sezonun son otokros yarışı 5 tur olarak 14:00-15:30 saatleri arasında koşulacak ve 16:15 de yapılacak ödül töreni ile son bulacak. Final yarışının tamamlanması ile 2016 İzmir Kupası’nda kategorilerinde birinci olanlar da belli olacak.

AYOSK Başkanı Kuvvet Erim “Kupa’nın finali heyecan dolu ve zorlu mücadelelere sahne olacak. Otomobil sporlarını seven herkesi final yarışımızı izlemeye ve sporcuların muhteşem mücadelesini birlikte yaşamaya davet ediyorum.” dedi. 9 Ekim Pazar günü yapılacak final yarışı öncesinde kupada; Kategori 1’de Bedri Kolsallayan, Kategori 2’de Bahadır Sevinç, Kategori 3’de Tibet Arbak ve Kadınlar klasmanında Gizem Görgün Başar lider durumda yer alıyorlar.

Kaynak : TOSFED

Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım