Otomatik Gündüz/Gece Modu Değişimi Hk.

Otomatik Gündüz/Gece Tema Değişimi Kalsın Mı?


  • Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
7 Eyl 2016
4,061
3
15,315
5,720
26
Istanbul
Marka
Honda
Değerli üyelerimiz,

Yeni OTOPARK V3 temamıza geçtiğimiz günlerde otomatik değişen gündüz/gece tema modu eklendi. Bu mod ile birlikte kullandığınız cihazın (telefon, tablet veya bilgisayar) gece modunu aktive etmeniz durumunda sitemizde otomatik olarak gece temasına geçecek, gece modunu kapatmanız durumunda otomatik olarak gündüz temasına geçecek.

Lakin derin kaynaklardan aldığımız bilgilere göre cihazlarında gece modu kullanmalarına rağmen sitemizi gündüz temasıyla tercih edenler varmış. Cihazınızdaki moddan bağımsız olarak temayı değiştirmek için yapmanız gereken basit,

Sayfanın en altına iniyorsunuz ve tema isminin yanındaki düğmeye basıyorsunuz.

(Düğme sağ tarafta iken otomatik geçiş açıktır solda iken kapalıdır. Sağ tarafa çekildiğinde gece temasına girer ve bir daha cihazınızın modunu takip eder. Sol tarafta iken gündüz moduna geçer ve cihazın modunu takip etmeyi bırakır.)

İlgili buton:


Ekran Resmi 2020-09-24 21.57.03.png


Son olarak... Öte yandan 1 ay sürecek bir ankette yapalım, bu sistemden memnun musunuz değil misiniz? Çoğunluk memnun olmazsa, otomatik tema değişimini kaldıracağız. Sadece yeni temayı kullananlar oylarsa seviniriz.
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım