Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Sürücülerin bakım zamanı gelen veya garantisi biten araçlarını servislere götürme isteği sırasında yaşanabilecek yoğunluğa karşı Tofaş cephesinden çözüm geldi.
Koronavirüs salgını sebebi ile insanların aynı ortamlarda yoğunluk oluşturması en son istediğimiz şey. Ancak otomobillerini servise götürmek isteyen kişilerin kimi servislerde anlık yoğunluklar oluşturduğu görüldü. Çünkü çoğu sürücü servis için belirlenen kilometre ve garanti limitlerini aşmak istemiyordu. Konu hakkında Tofaş önemli bir adım atarak sürücüleri sevindirdi. Buna göre garanti süre ve kilometre limitleri arttırıldı.
Tofaş Satış Sonrası ve Yedek Parça Direktörü Hüseyin Şahin konu ile ilgili; “Salgın nedeniyle müşterilerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz. Fiat, Alfa Romeo ve Jeep markalı araç sahiplerinin garanti sürelerini uzatan ve bakım dönemlerinde...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım