HABER Otomotiv sektörünün dönüşümü İstanbul'da tartışılacak

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Dünya Otomotiv Konferansı WAC 2018; Bu yıl Almanya, İtalya, İngiltere, Japonya, İspanya, İran, Bulgaristan başta olmak üzere 40’ın üzerinde ülkeden katılım ile 4-5 Ekim 2018 tarihlerinde 5. kez otomotiv ve teknoloji gündemini belirlemeye hazırlanıyor.

Bu yıl beşincisi gerçekleşecek olan Dünya Otomotiv Konferansı, 4-5 Ekim’de İstanbul’da sektörün nabzını tutacak. İki gün boyunca otomotiv sektöründeki global dönüşüme yoğunlaşılacak olan Dünya Otomotiv Konferansı; yerli ve yabancı sektör liderleri global gelişmeleri ve yeni trendleri ele alacak.

ULUSLARARASI KATILIM

Almanya, İtalya, İngiltere, Japonya, Amerika, İspanya, İran, Bulgaristan başta olmak üzere 40’ın ülkeden katılım olacak zirvenin heyecan veren konu başlıkları arasında:

– Üretimin Geleceği: Robotik ve Dijitalleşme
– Akıllı Tedarik Zinciri ve Lojistik
– Geleceğin Arabaları: Elektrikli araçlar, Otonom & Bağlantılı Sürüş
– Satış Sonrası: Tüketici Tercihlerini Değiştirmek ve Araç Sahibi Olma
– Hareketliliğin Geleceği: 5G & Akıllı Şehirler

Volkswagen AG, Hyundai, Maserati, Mobileye Intel, Turkcell ve dahası…
Nissan Afrika, Hindistan, Orta Doğu Genel Müdürü, Hyundai Motor Europe, Strateji Direktörü Jan Burdinski, Maserati Endüstri 4.0 Yöneticisi Francesco Alfieri, BMW Grup firması Alphabet Yeni Pazarlar Direktörü Rüdiger Ebel gibi konuşmacılar yanı sıra zirvede öne çıkan oturumlar:

– NIO İngiltere Genel Müdürü Dr. Angelika Sodian’ın Elektrikli Otomobil Başarı Hikayesi
– Uluslararası otonom sürüş lideri: Mobileye – Intel, Müşteri vaka çalışması
– Dr. Alev Kirazlı’nın Volkswagen’in modern robotik ve yapay zekanın sınırlarını zorlayan robotu “Pepper” hakkında sunumu
– Amerika Otomotiv’de Kadınlar Derneği Kurucusu Christy Roman, İspanya QEV TEKNOLOJİLERİ Genel Müdür Yardımcısı Monika Mikac katılımlarıyla ‘Kadınlar Direksiyonda’ başlıklı açılış paneli

KİMLERLE BULUŞABİLİRSİNİZ?

Dünya Devi Otomotiv Markaları, sektöre yön veren Ana Üretici ve Tedârikçi Firmalar, Kamu Kuruluşları ve STK’ları bir araya getirecek zirvede buluşabileceğiniz firmalar arasında: Aisin, Anadolu Isuzu, Autoliv, BASF, BMC, BNP Paribas, Borcelik, Borusan Lojistik, BP, Brisa Bridgestone, CMS, Continental, Daimler, EY, Facebook, Farplas, Garanti, Google, Groupe Renault, Hattat Holding, Hyundai, Karsan, Magna, MAN, Maxion Wheels, NIO, Otokar, Ricardo, Siemens, Temsa, Tofas Fiat, VMware, Volkswagen AG bulunmaktadır.

Read the whole post here.
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım