Otopark ekibine tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaanc5

Profesör
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
904
1,201
2,320
İstanbul/Lüksemburg
Marka
BMW
Öncelikle ekibe selamlar,
Herkesin malumu youtube kanalına çok sık içerik üretilemiyor, araç temininde sıkıntı olabiliyor. Ofisin de kurulmasıyla beraber çekime uygun bir oda olduğunu düşünüyorum. Arada bir sohbetle birlikte yeni yasalar, pratik bilgiler, gelecek araçlar, otomobil teknolojileri ile ilgili yorumlar içeren videolar çekilebilir diye düşünüyorum. Bunların haberleri zaten yapılıyor fakat otopark'ı sadece youtube üzerinden takip eden ciddi sayıda abone var. Bu tarz videolar sayesinde hem araç olmadığı zamanlarda da youtube için içerik oluşturulmuş olur, hem çekimler nispeten daha hızlı ve kolay olur, hem de eski panpa muhabbetli testleri özleyenlerin istekleri bir nebze karşılanmış olur diye düşünüyorum.
 

And

Üye
8 Eyl 2016
144
1,419
3,035
40
İstanbul
İnanın vakit yok. Yani bunları biz de zaman zaman ofiste konuşuyoruz ama, ancak editör arkadaşlar çekip kurgulayıp kanala koyabilir bu tür içerikleri, o şekilde deneyebiliriz belki.

Öte yandan, ana sayfa içeriğiyle Youtube içeriğini karıştırmaya sıcak bakmıyorum. Kurulduğumuz ilk günden bu yana bizim esas amacımız insanları siteye çekmek, bizi güçlü kılan yer burası. Takipçilere buradaki içeriği - kısmen de olsa - videolu sunduktan sonra büsbütün yok ederiz siteye girme sebeplerini.
 

YaMaN

Göksel Yaman
Profesör
15 Eki 2016
208
819
2,085
40
İstanbul
Marka
Ford
Taş Yerinde Ağırdır...
Site üzerinden izlenildiğinde emeğe daha çok fayda sağlar. Reytingi daha fazla olur.
 

Koraykaya

Koray
İcracı
4 Kas 2016
1,977
6,025
5,270
Didim
Marka
Dacia
kısa bi video nası vakit alcak ki
konferanslara üniversitlere gidiyorlar ve ayrıca kurumsal işlerde var ''kısa'' olarak nitelendirdiğiniz bir video için yaklaşık 1 -2 saat çekim oluyor birde işin içine kurgu editleme vs. katınca zaman isteyen bir işe dönüşüyor
 
  • Beğeni
Tepkiler: And
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım