KAPALI Ötv Muafiyeti ile Hangi Aracı Almalıyım?

dietitian

Takipçi
1
merhaba, engelli raporu ile ötv muafiyetnden faydalanıp sıfır araç almayı düşünüyoruz. Almışken az cok dolu paket olmasını istiyoruz sıfır araba almısken boş paket olmasın. bütçe 80-90 bin lira indirimli hali cok cok zorlarsak değicek olursa 100 bin lira. yakıt konusunda suan ki aracımız ford connect 90 lık hani bundan daha cok yakmadığı sürece sıkıntı yok benzinli dizel farketmez :D. babamda kullanacagı için manuel bakıyoruz.
tam olarak çözemedim ötv muafiyetinde sadece ötv mi ödemiyoruz yoksa ötv nin kdv si vs ödenmiyo falan da diyen var tam olarak bilen birileri aydınlatabilirse sevinirim.
baktığımız arabalar C segmenti geniş hacimli (bagaj, arka koltuk ) en azından üzmicek. orta dolulukta bir araç. şöyle bir durumda var babamda sağlam bir bel fıtığı var uzun yolda yüksek araçlarla daha rahat ettiğini söylüyor. suv sınıfı bu bütçeyle neler alınabilir? özellikle ford kuga çok hoşumuza gidiyor.
şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar

edit: araç alımı bir kaç ay sürücek gibi en azından 2 ay. ötv kampyası bitmesi bizi etkiler mi stoklardaki kalan indirimli 2018 modellere yetişemicez.
edit2: aracı ortalama 30 bin lira nakit üstünü kredi şeklinde düşünüyoruz
 
Son düzenleme: