HABER Paul Walker geri mi dönüyor?

aliserdar

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
143
104
1,085
28
Porsche Carrera GT ile yaşadığı kaza sonucu hayatını kaybetmesinin üzerinden 3 sene geçen Paul Walker, önümüzdeki ilkbahar beyaz perdelerde gösterilecek Hızlı ve Öfkeli filminde kardeşleri tarafından “tekrardan” canladırılacak. Caleb ve Cody, CGI teknolojisinin de yardımıyla, 7. filmin çekimlerinde yer almış ve Paul Walker’ın eksik kalan sahnelerini tamamlamışlardı.

“Paul’u daha kapsamlı bir şekilde tanımamız gerekiyor.” açıklamasında bulunan Caleb Walker 7. filmde kamera karşısına geçmişti. “Kardeşimiz Paul’u birçok insanla paylaşır hale gelmiştik. Film çekimleri için evden uzak kaldığı zamanlarda bile onu özlüyorduk. Şimdi ise ailenin bir araya geldiği tatillerde onun eksikliğini daha iyi anlıyoruz.” şeklinde devam etti.

Paul Walker’ın oynadığı Brian O’Connor karakterini canlandırma fikrinin sahibi Vin Diesel, Paul’un kardeşleriyle de bu projenin detaylarını görüşmüş durumda.

7. filmin sonunda her ne kadar Paul Walker’a veda edilmiş olsa da rol arkadaşı Vin Diesel eski arkadaşının seyirciye anlatılabilecek daha fazla hikayesi olduğu düşünmekte. Universal ise bu projeyi üstlenirken Walker ailesine saygı gösterileceğinden emin olmak istiyor.

Serinin son filmi “Hızlı ve Öfkeli 8” ise 14 Nisan 2017’de sinemalarda gösterime girecek.

Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım