Pazar Günü Direksiyon Sınavım Var Acil Yardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlperErdem

Profesör
Beta Programı
10 Eyl 2016
508
572
1,770
E-sınavlar sürekli mi oluyor
Evet randevu tarzı gibi bir şey. Ve muhteşem sistem. Dokunmatik bilgisayarlarda sınavını oluyorsun. Çıkışta, bankalarda sıra numarası aldığın makineyr benzer bir şey var, tcni yazıyorsun ve hemen sonucunu veriyor fiş şeklinde.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Diaspolis
10 Mar 2017
3,246
4,058
4,820
25
Antalya isparta aydin
Marka
Ford
Hee anladım. Bi hoca önümüzdeki haftalar sınav var onlardan birine girersiniz diyor. Bi hoca siz o sınavlara giremezsiniz, daha sonra girersiniz diyor. Bi alsam da kurtulsam artık.
Ben gidip konusmasam arayıp 26 27 mayısta sınav var demeyeceklerdi. Hazirandaki sınava iteleyeceklerdi. Neden böyle yapıyorlar anlamiyorum
 
  • Beğeni
Tepkiler: AlperErdem
10 Mar 2017
3,246
4,058
4,820
25
Antalya isparta aydin
Marka
Ford
Bazı hocalar sadece kendini düşünüyor, buna şahit oldum. Hazirandaki sınavın tarihini biliyor musun?
Yok hayır. Her zamanki gibi kursa girdim kendime bir cay koydum kalabalık vardı aralarına girdim ve sınav ne zaman artık yether diye bağırdım. Haziranda var mayısta var dediler mayıs dedim birbirlerine bakıyorlar falan. Canını sıkıyorlar adamın he
 
  • Beğeni
Tepkiler: AlperErdem

Kim?

Panpa
15 Eyl 2016
1,025
1,995
2,770
Marka
Subaru
Başlığa benim yerime başka bir fosil gelip "tam pederden kuşu almışım sınava şehire doğru giderken kayış koptu" gibi anılarını karalayan çıkmamış.
 

NeR0N

Profesör
22 Kas 2017
230
266
1,335
Ne kadar iyi sürüyor olsanız da, yıllardır araba kullanıyor olsanız da, bu heyecan oluyor sanırım.
Kendinizi, "ben zaten sürmeyi biliyorum, her zaman yaptığım şeyi yapacağım" tarzında düşüncelerle yatıştırın. Oraya gittiginizde de, çok rahat davranın. Kaputu açtırıp, "silecek suyu, motor yağ çubuğu, radyatör kapağı, akü, direksiyon kutusu, sigorta kutusu ve motor suyu"nu, işaret ile "bu ne" diyerek soracaklar. 2-3 yanlış cevap hakkınız var, fazla önemli değil yani. Çok kasmıyorlar sizi. Sakin bir şekilde, işaret ettikleri şeyin cevabını verin, sorun olmaz. Daha sonra; bagajı açıyorsunuz, "ilkyardım çantası, yangın tüpü, reflektör, stepne, kıriko, bijon anahtarı"nı işaret ederek, bu ne diye soruyorlar. Orada da çok bir şey yok, panik yapmayın. Karşınızdaki kişinin de, insan olduğunu unutmayın.
Bunlar, 5 dakikada biter. Sürüş kısmına geçersiniz. Arabanın içinde, kadran (gösterge paneli) sinyal kolları, dörtlü flaşör yerlerini sorabilirler. Bunlar bittikten sonra; koltuk ayarlarınızı yapın, yan aynalar dahil, iç aynanızı da ayarlayın. Özellikle, sağ aynanızı yere yakın ayarlayın, park ederken yardımcı olur. Çizgi ve dubalara bakarsınız. Sürüş kısmında, "şunu solla, bu ne yavaşlık, bu yol bitmez" tarzında fake atabilirler. Kulak asmayın. Aranızda muhabbet geçerse, şoför olduğunuzu bilirlerse; 3. vitese atabilirsiniz. Onun haricinde 2. viteste sakin sakin gidin.
Panik (ani) fren yapmadan önce, L park, paralel park yapmadan önce, dörtlü yakmayı unutmayın. Dönerken ve şerit değiştirirken sinyal vermeyi unutmayın.
Sınava giderken, yanınızda TC kimliğinizi ve sınav giriş belgenizi götürmeyi, sınav yerinde ve saatinde 15 dakika önceden olmayı kesinlikle unutmayın. Bazı kıllar, 1 dakika bile geçse sınava almayabilir.
Sürüş esnasında, rahat ve gevşek, hatta ukala davranın. Bu sizi motive eder ve heyecan yapmanızı önler. Yanınızdaki kişilere de, kendini beğenmiş, kendine çok güveniyor imajı verirsiniz. Saygısızlık yapmayın tabii ki. Varsa anılarınızı (yapmış olduğunuz kaza, araba kaçırma) anlatın. Onların varsa anlatacak anıları, siz onlardan isteyin. Örnek; öğrenci, ters yöne girdi diye bıraktık vs.
Başarılar dilerim. Sınavdan çıktıktan sonra, hiç de tahmin ettiğiniz gibi bir atmosfer olmadığını göreceksiniz.
Başarılar dilerim. Umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım