KAPALI Peugeot 106 GTI Bir Türlü Çözülemeyen Beyin Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umut106GTI

Umut sürel
Takipçi
18 Kas 2020
1
0
10
23
Ankara
Marka
Peugeot
Hayırlı günler 98 106GTI aracımı tekleme ve stop etme nedeniyle ankarada bilindik ustalara götürdüm araçta mekanik hiçbir sıkımtı yok sorunun araç beyninde olduğu söylendi fakat araca ayarlı beyin takmışlar be tesisatı ona göre ayarlamışlar ne yeni beyin alabiliyorum nedenyazılım attırabiliyorum yapabilen yok şuanda nasıl bir yol izlemeliyim önereceginiz yerler varmı nasıl bir yol izlemeliyim yeni bir beyin ve ona göre tesisata deli gibi para istiyorlar daha önce tecrübe edinmiş biri yardımcı olabilirmi ?
 

alicangulpinar

Alican Gülpınar
Elit Apaçi
6 Haz 2020
98
458
810
32
İstanbul
Marka
Peugeot
Yeni bir beyin almaktan ziyade beyin tamiri yapan ustalar var. Aracınızdaki beyni söküp kullandıkları cihazlar vasıtasıyla problemin nerede olduğunu saptayıp ona göre de onarımını yapıyorlar. Ankara’da bu işi kim iyi yapar bilgim yok ancak Oto Beyinci olarak aratırsanız bulabilirsiniz ya da aracı götürdüğünüz ustaların elbet bildiği tanıdık beyinciler vardır. Yine onlara da danışabilirsiniz.

Daha önce aracımda beyinle alakalı problem yaşamıştım. Orjinal beyin için 7500lira para istediler. Yurtdışından gelmesi 2 ay sürer, elektronik parça olduğu için garantisini de veremeyiz dediler. Kaldı ki sıfır beyin de alsanız onun aracınıza göre kodlanması vb. de gerekiyor ayrıca. Dolayısıyla onarım yapılmasını tercih etmiştim. 800 lira gibi bir rakama halloldu. Gayet de memnun kaldım.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım