Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Porsche, serinin son filmi “Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi” için daha önce benzeri görülmemiş bir uzay gemisi tasarlıyor. 

Uzay gemisinin Porsche tasarım DNA’sına sahip olacağını ifade eden Porsche AG Tasarım Departmanı Başkan Yardımcısı Michael Mauer,“Bu heyecan verici bir görev. İlk bakışta ortak bir yönlerinin olmadığı düşünülse de iki markanın da benzer bir tasarım felsefesi var. Star Wars tasarım ekibiyle sıkı işbirliği bizim için son derece olumlu bir gelişme. İki tarafın da bu işbirliğinden büyük avantajlar elde edeceğini düşünüyorum” dedi.
Lucasfilm Başkan Yardımcısı ve Yetkili Kreatif Direktör Doug Chiang ise “Star Wars ve Porsche markalarının küresel cazibesi bu markaların ikonik tasarımları ile şekilleniyor. Bu proje ile iki dünyayı birleştiriyoruz. Çok, çok uzakta olan bir galakside geçen egzotik bir filmi tasarlarken ve...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım