Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan UR-GE Projesi sonucunda, ABD pazarı için üretilen 2 adet minibüs ihraç etti.
Koronavirüs salgını yanında ülkemizde güzel gelişmeler de yaşanıyor. Otomotiv ve minibüs sanayisine yapılan yatırımlar sonuç vermeye başladı. Ticaret Bakanlığı destekleriyle hayata geçirilen Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Projesi (UR-GE) ile ABD pazarına açılan Uğur Karoser firması, ilk etapta ürettiği 2 adet minibüsü Las Vegas’a gönderdi.
Firma sahibi Uğur Sönmezyuva, “UR-GE sayesinde ABD’ye giderek öncesinde yapmış olduğumuz görüşmeleri sonuçlandırma fırsatımız oldu. Siparişlerin gelmesinin ardından hemen çalışmaya başladık. Ancak tüm dünyayı olumsuz etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle şimdilik 2 araç gönderdik. Araçlar Gemlik Limanı üzerinden önce Portekiz’e oradan da ABD’ye ulaştı. Diğer siparişlerin tarihini ise şimdilik ertelemek durumunda kaldık. Salgına rağmen ihracat gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. UR-GE...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım