Ramazan İçin Mükemmel Olacak Test Önerisi! !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkecan

Profesör
8 Eyl 2016
239
523
1,785
Mersin
Öncelikle herkese merhaba ya aklıma geldi de yazayım dedim bundan önce bi kardeşimiz de böyle GTR videosu için başlık açmıştı bende bu geleneği surduriyim dedim otopark. com dile kolay çok büyüdü çok aşamalar kaydetti testlerde artık supercarlar costuruyo ve bu biz takipcileri çok sevindiriyo şimdi bundan önce iki Ferrari geçti Sinan Reisin eline biri Atmosferik canavardi diğeri yeni nesil bi Ferrari idi yani turbolu SS motorsun sayfasında dolaşırken bi atmosferik canavar daha gördüm Ferrari 458 Specila gerçekten çok merak ettiğim bir araç eminim sizlerinde öyledir makina neslinin son atmoserigi bence otopark.com un sayfasında bulunması gereken bi araba! Ikinci test onerimde de yine sınıfının son atmosferigi e92 m3 ss motors da var bir tane temizliği ile efsane kız gibi zaten Reise özelden atmistim kaç kere e92m3 videosu gelmesi için :Dsizlerin goruslerini merak ettim ne dersiniz bu iki video ramazanda bomba gibi olmaz mı!!!!!!! @sinan Reis ne diyosun bu duruma:)
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,910
7
51,115
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Valla güzelim Fiesta ST'yi de Şaban ayında harcadık ama... :) Şahsen sürüş tecrübelerini görsel olarak da barındıran test videosu gelsin de, hangi marka model gelirse gelsin diye düşünüyorum. Erişilebilir piyasada dönen araçların testleri benim daha çok ilgimi çekiyor belki ondandır. =)
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,051
45,588
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Acikcasi 200 hp'lik st'nin videosu butun ss motordan alinan araclarin videosuna bedeldi benim icin. Daha once de dile getirmistim; surus dinamikleri testinin gorsel olarak yapilamadigi spor araclarin videosu benim icin pek bir sey ifade etmiyor. Yani isin ozeti; 50 -60 kmh hizla giderken sadece sozlu anlatimla testi yapilan bir Bugatti mi yoksa gorsel destekli fiesta st benzeri bir test mi deseniz dusunmem st benzeri derim. Tercihlere saygim var ama ss motor konsepti bana fazlasiyla yavan geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım