Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Önde gelen otomotiv ittifaklarından birinin üyeleri olarak Groupe Renault, Nissan ve Mitsubishi , üç ortak şirketin iş birliğini temel alan İttifakın rekabetçiliğini ve kârlılığını artıracak yeni iş birliği modelinin parçası olan girişimleri açıkladı.
Üye şirketler, ortaklarının ticari gelişimlerini desteklemek için kendi liderlik pozisyonlarını ve coğrafi güçlerini kullanarak ortak satın alma gibi alanlarda mevcut İttifak avantajlarını geliştirecek. Lider – takipçi stratejisinin , bu ilke kapsamındaki araçların model yatırım maliyetini %40’a kadar düşürmesi öngörülüyor. Bu faydaların, bugün halihazırda uygulamada olan mevcut sinerjilere ek olarak sağlanması bekleniyor. Bu yeni iş modeli, İttifak’ın, kökten değişen küresel otomotiv ortamında, üyeleri bir bütün olarak güçlendirmek için uzmanlıklarının ve rekabet güçlerinin çoğunu ortaya çıkarmasını sağlayacak.
İşte ona çıkan başlıklar

2025 sonrasında C-SUV segmentinin yenilenmesi Nissan liderliğinde yapılırken Avrupa’da...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım