SEAT’ın yeni SUV’unun adı belli oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ulas79

Profesör
8 Eyl 2016
433
724
1,695
45
Aydın /Kuşadası
Ateca ve Arona’nın ardından, SEAT’ın sunacağı bir SUV modeli daha var ve aldığımız son bilgilere göre ismi Tarraco olabilir. AutoMotorUndSport’tan gelen rapora göre, diğer finalistler Alboran, Aranda ve Avila’yı geride bırakan Tarraco ismi modelin arkasında yer alabilir.

Tarraco, İspanya'nın Katalonya Eyaletindeki günümüz Tarragona kentinin eski adı. Scipio Calvus tarafından İkinci Pön Savaşı sırasında kurulan şehir, İber Yarımadası'ndaki en eski Roma yerleşim yeriydi ve Roma İmparatorluğu döneminde Roma ili Hispania Citerior'un ve Hispania Tarraconensis'in başkenti oldu.

Platformunu, Skoda Kodiaq ve küçük kardeşi Ateca ile paylaşan Tarraco, SEAT tarafından Nissan X-Trail ve Hyundai Santa Fe gibi modellere rakip olarak geliştirildi.

Yeni SUV, Volkswagen Grubu’ndaki diğer araçlarla paylaşacağı bir dizi benzinli ve dizel motor seçenekleri ile sunulacak. Otomobilin alt paketleri muhtemelen ön tekerden çekiş düzeni ve altı ileri manuel şanzımanla gelecek. Dört tekerden çekiş sistemi ve DSG çift kavramalı şanzıman ise opsiyonel olarak sunulacak.

SEAT’ın elektrikli pazara girme yönünde adımlar attığı göz önünde bulundurulursa, yeni SUV’un daha sonra bir hibrit ya da saf elektrikli versiyonunu görmeyi bekleyebiliriz.

https://tr.motor1.com/news/233349/seatin-yeni-suvunun-adi-belli-oldu/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım