Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Skoda’nın büyük SUV modeli olan KODIAQ, Türkiye’de ilk 6 ayda 1.109 adetlik satış başarısı ile D SUV segmentinin lideri olmayı başardı.
2019 yılını segmentinin lideri olarak tamamlayan Skoda KODIAQ, 2020’de de başarısını devam ettirerek önemli bir başarıya daha imza attı. Türkiye’de Ocak-Haziran 2020 döneminde 1.109 adetlik KODIAQ satışı gerçekleştiren Skoda, dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü olmasına rağmen ve ülkemizde pandemi süreci etse de KODIAQ ile Skoda D-SUV segmentinin öne çıkan markası olmaya başladı.
D-SUV segmentinin öne çıkan markası oldu. Yüksek satış adetleriyle birlikte D-SUV segmentinde satılan her 4 araçtan birini Skoda KODIAQ oldu.
Skoda KODIAQ, markanın tasarım dilini SUV segmentinde de bizlere sunuyor. Ggeniş iç hacmini ve 7 koltuk seçeneği ile de tercih edilebiliyor. Zengin donanım seçeneği sunan model bu sayede seğmentinin lideri olmayı başardı.
Ford Focus ACTIVE Testimizi izlemek...


Okumaya devam et...


 

MehmetAydin

Mehmet AYDIN
Panpa
10 Haz 2019
1,808
2,080
2,570
31
Niğde
Marka
Chevrolet
Düz hatlar ve sadelik sevenler için çok iyi.Şahsen tasarımını beğeniyorum.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım