son zamanlardaki video izlenmelerinin düşük olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GARAJ TV

Panpa
9 Eyl 2016
6,305
8,799
4,770
Çok ince detaylara takıyorsunuz yahu. @sinan abi elbette mükemmele ulaşmak için çalışıyor. Ancak işini zorlaştırmaktan öte kolaylaştırsanız daha hoş olmaz mı ? Ufak tefek şeylere takılmayın.....

İnce detayı bana diyorsan benimki bir öneriydi. Bizde grupta konuşuyoruz bu sahneleri çoğu kişi bende dahi olmak üzere izlemeden direk ileri sarıyor.
 

fksarall

Panpa
8 Eyl 2016
1,548
3,367
3,770
Ankara
Marka
BMW
Çok ince detaylara takıyorsunuz yahu. @sinan abi elbette mükemmele ulaşmak için çalışıyor. Ancak işini zorlaştırmaktan öte kolaylaştırsanız daha hoş olmaz mı ? Ufak tefek şeylere takılmayın.....
İnce detay gibi gözükenler asıl vurgunu yapacak yerler olabiliyor işte. Önerilerde bulunuluyor sonuçta sevdiğimiz bir mecraya, sevdiğimiz bir adama, daha iyiye gitmesi için. Dikkate alıp almaması Sinan abinin ve ekibin tercihi olur :)
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,015
7
51,341
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
... Motor videoları, kendi görüşüm: Olmadı, tutmadı, tutmayacak. bak arkadaş yazmış. İkinci el pazarı, çok mantıklı. sevgiler
daha bismillah 2 video çektik motorda, ikisinide izlenmesi güzel. Motor kitlesi araba gibi geniş değil. Açın bakın diğerleri ne kadar ne zamanda ne kadar izlenmiş. cb250r, yada vespa primevera,.

Bir de benim amacım motor tuttu tutmadı değil ben motosiklet öğrenmek, kendimi geliştirmek ve motosiklete ilgi duyanları da kazanmak istiyorum.Sen motosiklet sevmiyosun diye tutmadı demek yanlış, videonun altında ki yorumları aç bir oku bence gayet güzel gidiyor.
2. el konusunda bir şeyler yapılmıştı, yeni modeller konusunda kısır geçen dönemlerde daha fazlası da yapılabilir, sanırım böyle bir niyet de var. Motor konusundaki görüşüme gelirsem; bence gayet iyi tuttu. Kaldı ki benim motosikletlere hiç merakım yoktur, hatta bazı testlerini izlemedim bile. Ama izlenme sayılarına, yorumlara, etkileşimlere baktığımda gidişatı gayet pozitif görüyorum. Bu tarz sayfaların takipçi kitlesi 2-3 ünlü konuk sayesinde bir günde oluşup patlama yapmaz, aynı şekilde bir günde de yok olmaz. Bence BenzinTV ile birlikte en dolu, saygı duyulası içeriği üreten dijital platform şu anda Otopark. motor1'de Onur Koray da kısmen iyi işler çıkarıyor, bir kısım bilgiyi oradan da edinebiliyorum.

Özetle bu yol iyi yol. Şu anki içerikler gayet iyi. O yüzden taleplere bağlı olarak içerik çeşitlerinin eksilmeyip orta ve uzun vadede artmasını dilerim. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım