HABER SsangYong Musso pick-up Cenevre'de tanıtıldı

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Koreli arazi otomobili üreticisi SsangYong, Avrupa pazarına sunacağı yeni modeli Musso’yu Cenevre’de duyurdu. Arazi kabiliyetleriyle etkileyen pick-up SsangYong Musso ile ilgili detaylar haberimizde!

SsangYong Musso, pick-up olarak geri döndü!

1993-2005 yılları arasında üretilen Musso, ülkemizde Barış Manço’nun otomobili olarak da biliniyor. Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan yeni model ise SUV yerine pick-up olarak tasarlanmış. Tasarımsal olarak aynı platformu paylaştığı SsangYong Rexton ile benzer tasarımda olan yeni Musso, iç mekanında lüks ve kaliteli opsiyonlar sunuyor. Nappa deri koltuklar, Apple CarPlay – Android Auto desteği, 8 inç multimedya ekranı ve Wi-Fi dağıtıcı bu opsiyonların arasında bulunuyor.

Yük taşıma tarafında 1 tonluk taşıma kapasitesiyle başarılı veriler sunan SsangYong Musso, 3.5 tona kadar da römork bağlama imkanı sunuyor. Kaputunun altında 2.2 litrelik 178 beygir güç ve 400 Nm tork üreten bir motor taşıyan otomobil, 6 ileri manuel ya da 7 ileri E-Tronic şanzıman ile gelecek. Araçta kullanılan otomatik şanzımanın Mercedes-Benz üretimi olduğunu belirtelim.

Bu yaz Avrupa’da yollara çıkacak olan yeni Musso’nun fiyatları ise satışa sunulduğu bölgelere göre belirlenecek.

1 arasında 13














Read the whole post here.
 

sputnik

Üye
Beta Programı
11 Kas 2016
5,475
2
19,695
5,320
İstanbul
Belki ileride SUV tipi de gelir.
Eskiden de hem SUV hem pickup olarak vardı.

Ssangyong_Musso_Sports.jpg

20111001_ssangyong_musso_01.jpg


Ssangyong'da alışığız Musso-Musso Sport, Actyon-Actyon Sport, Korando-Korando Sport gibi modellere.
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,050
45,586
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
İç mekanı deri koltukla döşemekle, multimedya sistemi koymakla olmuyor maalesef bu işler.. Sangyong'un yeni nesillerinde suv ünü pek iyi değildi, inşaallah bu pick up'da doğru düzgün bir sürüş güvenliği sağlayabilmişlerdir.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım