HABER SsangYong’ta sonbahar aşkı

OmurDenizSecilen

Yönetim
Editör
Moderatör
7 Eyl 2016
51
19
970
4×4 uzmanı Güney Koreli SsangYong, Kasım ayı boyunca Korando Sports, Tivoli ve XLV modellerinde 30.000 TL için 30 ay %0,79 faiz avantajı sunuyor.

Ayrıca SsangYong 30 Kasım’a kadar tüm modellerinde 9.000 TL’ye varan takas desteği ile birlikte test sürüşüne gelen müşterilerinin araçlarının ücretsiz kontrolünü de yapıyor.

İşte SsangYong Kasım Ayı Kampanyaları:

Tivoli

“Altın Direksiyon” ödüllü Tivoli 77.900TL’den başlayan inanılmaz kampanya fiyatlarıyla showroom’larımızda sizleri bekliyor.

XLV

XLV´yi 87.900 TL´den başlayan fiyatlarla hemen al!

Korando Sports

Korando Sports´u 79.900 TL´den başlayan fiyatlarla hemen al!

Korando Sports 4×4 (LANSMANA ÖZEL)

Korando Sports 4×4 88.000 TL´den başlayan fiyatlarla hemen al!

Rexton W

Rexton, 144.000 TL´den başlayan fiyatlarla Kasım kampanyası fırsatıyla!

Rodius

Rodius, 157.000 TL´den başlayan fiyatlarla!

• Fiyatlar 2016 model yılı araçlar için geçerlidir.

• Kampanyalar birleştirilemez. Araçlar stoklarla sınırlıdır.

• Fiyatlar 1 – 30 Kasım 2016 tarihleri arasında geçerlidir.

• Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarına ÖTV, KDV ve tahmini Trafik Tescil Masrafları dahil olup, Trafik Sigortası hariçtir.

• Görseller farklılık gösterebilir ve yazım hatalarından kaynaklanan fiyat farklılıklarından distribütör firma sorumlu tutulamaz.

• Şahsuvaroğlu Dış Tic. Ltd. Şti. yukarıdaki fiyatları ve donanımları bir gün önceden haber vererek değiştirme hakkını saklı tutar.

• Araçların fatura tarihinde yürürlükte olan tavsiye edilen fiyat listesi geçerlidir. Bu tavsiye edilen fiyat listesi, bir öncekini geçersiz kılar.

• Kampanyada belirtilen kredi koşulları anlaşmalı finans kuruluşunun belirlediği şartlarda geçerlidir. Kredi kuruluşunun, kredi başvurusunu reddetmesi ve kredi kullandırmamasından Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Ltd. Şti. sorumlu değildir.

• Kredi tahsis ücreti, bandrol, plaka tescil masrafları kredi bedeline dahil olmayıp anlaşmalı finans kuruluşunun şartları geçerlidir.

SsangYong Tivoli:

 Tivoli, 48 ay süren ARGE sürecinden sonra Mart 2015’te global çapta yapılan lansmanı sonrası Dünya Otomotiv Pazarı’na sunulmuştur.

 Tivoli, Mayıs 2015’te Uluslararası Otomotiv Pazarı’na giriş yapmıştır.

 Tivoli’nin, 4×2 manuel, otomatik, benzinli veya dizel versiyonları yanında 4×4 versiyonlarının da gelmesiyle birlikte ürün yelpazesi tamamlanmış oldu.

 Tivoli, Korean New Car Assessment Program (KNCAP) tarafından kategorisinin en güvenlikli otomobili seçilerek 5 yıldız almıştır.

 Tivoli, yarı katlanır koltukları ile 15. Ergonomik Tasarım Ödülleri’nde en prestijli Büyük Ödül’e layık görülmüştür.

 Tivoli’nin dizel versiyonu, çevre dostu ve tasarruflu özellikleri ile, Consumers Korea tüketici örgütü ve Kore Ticaret, Sanayi ve Enerji Bakanlığı tarafından verilen “Energy Winner” ödül almıştır.

 SsangYong’un maksimum güvenlik ilkesi ile Tivoli’nin, gövde yapısı %71.4’ü yüksek güçlü çelikten, bunun % 40’ı ise aşırı dayanıklı çelikten üretildi.

 Çarpışma etkilerini minimuma indirmek için aracın 10 ana noktası sıcak şekillendirilmiş çelikle güçlendirildi.

 Elektronik stabilite programı (ESP), yokuş kalkış asistanı (HSA), lastik basınç takip sistemi (TPMS) yanında sürücü ve yolcu korumasını üst seviyelere taşımak üzere Tivoli’de birisi sürücü diz hava yastığı olmak üzere yedi hava yastığı bulunuyor.

SsangYong XLV:

 XLV’de heyecan verici ve akıllı araç kavramının altını çizen, ince ama dinamik karakter çizgileri gövde boyunca ritmik bir şekilde akıyor. Önde, bir kartalın kanatlarının yayılmasını andıran ve düzgün ince bir görünüm sergileyen, radyatör ızgarası ve farları arasında bütünleşen bir tasarım mevcut.

 XLV, dış görünüş olarak sportif ve dinamik bir tasarım sunarken, Tivoli’den 238 mm daha uzun gövde yapısı sayesinde 297 litre fazla bagaj hacmi sunuyor. XLV, konforuyla olduğu kadar 720 litrelik bagaj hacmiyle de sınıfında lider.

 XLV, akıllı telefonunuzu araçtaki 7 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranına kolay entegre edebilmeyi sağlayan “smart connectivity” özelliğini kullanıcısına sunuyor.

 XLV’de, gösterge paneli altı ayrı renk (kırmızı, mavi, sarı, mavi, beyaz ve siyah gökyüzü) seçeneği ile ruh halinize göre değiştirilebilir, ve geceleri sakinleştirici bir ortam yaratmak için daha sade bir görünüme bürünür.

 Ayrıca XLV’de Euro 6 ile uyumlu 1.6 litre benzinli /dizel motor, 6 vitesli otomatik /manuel şanzıman, iki tekerlekten çekiş veya dört tekerlekten çekiş seçenekleriyle eşleşiyor.

 XLV’de %38,5 oranında yüksek dayanımlı çelik kullanımı yapılmış olup ayrıca dayanıklılığı artırmak adına otomobilin 10 ana bölgesi sıcak press punto teknolojisi ile üretilmiştir.

 XLV’de gündüz yanan led farlar sayesinde aracın trafikte görünürlüğü daha belirgin hale gelmiştir.

 Sürücü ve yolcu korumasını üst seviyelere taşımak üzere XLV‘de bir diz yastığı da dahil olmak üzere yedi hava yastığı bulunuyor.

 XLV’de ayrıca, 4×4 off-road yeteneği ve güvenlik için çok bağlantı kollu arka süspansiyon sistemi mevcut.

 XLV, 167mm’lik yerden yüksekliği ve 20 derecelik yaklaşma açısı ile SsangYong’un SUV DNA’sına atıfta bulunuyor.

SsangYong Korando Sports:

 SsangYong’un, 4×2 AT pick up sınıfında lider modeli Korando Sports, ESP (Elektronik Denge Programı) kapsamında geliştirilen paket güvenlik sistemiyle oldukça dikkat çekiyor. Sistem bütünlüğünü tamamlayan HSA (Yokuş kalkış desteği), ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi), ARP (Aktif Savrulma Önleme Sistemi) ve EBD (Elektronik Fren Kuvvet Dağılımı Sistemi) programları kullanıcıyı tam anlamıyla koruma altına alıyor.

 SsangYong’un tüm modellerinde uygulanan üç katmanlı güçlendirilmiş, monoblok, merdiven tipli çelik şasi yapısıyla, olası kazalarda darbenin araç içerisine minimumda yansıması temel alınıyor.

 Korando Sports, arka helezon yaylı süspansiyon sistemi sayesinde otomobil konforunda sürüş deneyimi sağlıyor.

SsangYong Korando Sports 4×4:

 SsangYong’un, pick up sınıfında lider modeli Korando Sports 4×4, ESP (Elektronik Denge Programı) kapsamında geliştirilen paket güvenlik sistemiyle oldukça dikkat çekiyor. Sistem bütünlüğünü tamamlayan HSA (Yokuş kalkış desteği), ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi), ARP (Aktif Savrulma Önleme Sistemi) ve EBD (Elektronik Fren Kuvvet Dağılımı Sistemi) programları kullanıcıyı tam anlamıyla koruma altına alıyor.

 SsangYong’un tüm modellerinde uygulanan üç katmanlı güçlendirilmiş, monoblok, merdiven tipli çelik şasi yapısıyla, olası kazalarda darbenin araç içerisine minimumda yansıması temel alınıyor.

 Korando Sports 4×4, arka helezon yaylı süspansiyon sistemi sayesinde otomobil konforunda sürüş deneyimi sağlıyor.

 Korando Sports 4×4, benzersiz 4×4 off-road yeteneği,

 Korando Sports 4×4, arka helezon yaylı süspansiyon sistemi sayesinde otomobil konforunda sürüş deneyimi sağlıyor.

 Korando Sports 4×4, geniş bir hacim için, iç kasa boyu 400mm/40cm uzadı.

 Korando Sports 4×4 için, 3 yıl ya da 100.000 km. (hangisi önce dolarsa biter) yasal garanti kapsamındadır.

SsangYong Rexton W:

 Rexton W, SUV DNA’sına sportif bir bakış açısı katıyor. Spor kesim direksiyonu, metal alaşım kapı emniyet düğmesi, yenilenen ön led lambaları, yenilenen elmas kesim jantı ve yeni ‘W’ amblemi ile SUV’nin dinamik, sportif ve agresif yönünü temsil ediyor.

 Logodaki ‘’W’’ modern ve sofistike tasarım konseptini uygulayan ‘’work of art’’ (sanat eseri ) ‘’word class’’ (dünya standartlarında, birinci sınıf ) anlamına geliyor.

 Arka 1. sıra koltuk ısıtma opsiyonu, sürücü koltuğu hafıza sistemi ile 3 ayrı kullanıcı için tercihlerini kaydetmesi, sekiz yöne hareket ettirilebilir sürücü koltuğu ve yeni orta konsol bölmesi yapısı ile de konforunu bir üst seviyeye taşıyor.

 Rexton W, Yüksek verimliliğe sahip e-XDI200 motora destek olarak Mercedes Benz’den alınmış 5 ileri otomatik vites sürücünün vites değiştirme alışkanlıklarını izler ve yakıt verimliliği için optimal vites değiştirme noktalarını algılar.

 Böyle bir sürüş yeteneği olası kaza durumunda maksimum korumayı sağlamak için 3 kez güçlendirilmiş çelikten imal edilmiş, monoblok şase ile donatılmıştır.

 e-XDİ200 Motor: Araç, motorun en çok kullanıldığı devir aralığı olan 1500-2800 d/dk’da maksimum torku (360 Nm)üretme üzere tasarlanmıştır. Böylece tüm sürüş şartlarında (trafik, rüzgarlı yollar, dik yamaçlı yollar ) yüksek çekiş gücü sağlanır. Yakıt verimliliği diğer motorlara göre %14 daha iyidir.

 Ultra sürüş konforu: Rexton W’nin 8 noktalı arka bağımsız süspansiyonu, öndeki çift salıncak sistemiyle SUV’larda nadir bulunan rahatlığı sağlar. Darbe emici amortisörler ,denge çubuğu, helezon yaylarda konfora yardımcı etkenlerdir.

 Güvenlik Özellikleri: Çoklu fonksiyonlu ESP (HBA,ARP ve HDC destekli) değişen yol durumunu ve şartlarını inceleyerek aktif olarak sürüşüne yolun verebileceği zararlardan korur. 3 katlı güçlendirilmiş çelikten imal edilmiş şase ve airbag sistemi pasif güvenlik olarak sürekli istenmeyen kazalara karşı sürekli hazır vaziyettedir.

 Ssangyong’un en önem verdiği unsurlardan olan güvenlik konusunda ise TPMS (lastik basınç göstergesi) ve ultra sert üç kat çelik çerçeveye sahip monoblok şasesi ile mevcut sistem tamamlanıyor.

SsangYong Rodius:

 MPV sınıfında 7 kişilik geniş iç hacmi,

 Sınıfının 4×4 özelliğine sahip tek MPV’si,

 Geniş aileler için güvenli,

 2 litrelik güçlü dizel motor, düşük devirde yüksek tork ve Mercedes- Benz – 5 vitesli otomatik şanzıman veya 6 vitesli mekanik şanzıman kombinasyonu ile yüksek performans sağlar.

 Bağımsız süspansiyon sistemi ile uzun yolculuklara konfor katan Rodius Alman teknolojisi ile üretilmiş 155 hp ve 360 nm tork güç üreten motoru ve şanzıman sistemini bir arada sunar.

 Güney Kore mükemmelliğinde geliştirilen monokok güçlü çelik şasi yapısı ile rakiplerine fark atıyor. Rodius, part time 4×4 sistemi sayesinde zorlu koşullarda yüksek sürüş kabiliyeti ve şehir içi kullanımda uygun yakıt tüketimi ile akıllı çözümler sunar.

 Arkada oturan yolcular için ön koltuk arkasındaki masa, uzun yolculuklarda yiyecek ve içecekleri koymak için son derece ideal olup aracın içine şık görüntü katar.

 En arka koltuklar katlanabilir ve gerekli olduğu taktirde araç dışına çıkarılabilir. Böylece maksimum bagaj hacmi elde edilmiş olur.

Şahsuvaroğlu / SsangYong:

 2007 yılından bu yana SsangYong markasının Türkiye Distribütörlüğünü yapan Şahsuvaroğlu, bugün 21 adet satış noktası ve 37 adet servis noktası ile tüm ülkede 50 yıllık tecrübesiyle hizmet sunuyor. Trafikte 15.000’den fazla SsangYong marka araç bulunuyor.

 SsangYong, “%100 Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” ve “%100 Yedek Parça Bulunurluğu Stratejisi”ni kendisine ilke edinmiş, 4×4 uzmanı Güney Koreli SsangYong’un SUV, MPV, Pick-Up ve şimdi de Crossover segmentinde yeralan araçları Rexton W, Rodius, Korando Sports ve Tivoli’dir.

 Ssangyong, İstanbul (Avcılar, Yenibosna, Tuzla, Maltepe), Bursa, Erzurum, Mersin, Antalya, Adana, Ankara, Tekirdağ, Trabzon ve İzmir’de bulunan modern plazalarında, “Satış”, “Servis”, “Yedek Parça” ve “İkinci El Satış Hizmeti” olarak tüm müşterilerine sunuyor.

 Türkiye Distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürüttüğü, Alman teknolojisi ile Güney Kore mükemmelliğini sunan Ssangyong, “Geri Alım Politikası” ile rakiplerinden ayrışıyor. Hiç bir koşul sunmadan, SsangYong alan müşterilerine, yapılan sözleşme ile 4 sene içinde araçlarını hangi dönemde hangi bedel ile geri satabileceğini garantileyerek geri alım güvencesi veriyor.

 10.000 metrekare alana sahip yedek parça merkeziyle, 5 yıllık ihtiyaç düşünülerek oluşturulmuş yedek parça stoğu sayesinde ülkenin batısından doğusuna, uygun fiyatlarla en hızlı şekilde yedek parça temin ediyor. 60 yıllık SUV deneyimi ve %100 yedek parça bulunurluğu ile SsangYong müşterilerinin isteklerine anında cevap verebiliyor.

 SsangYong’un, ülkemizde 10 ilde toplamı 91.100 m² olmak üzere $350 milyon yatırımla 14 plaza yatırımı bulunuyor.

Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
Son düzenleme:

furkang

Elit Apaçi
20 Eyl 2016
54
10
970
ssanyong bunun genel türk dağırımcıda Şahsuvaroğlu denilince insana garip geliyor.Arabaları güzel kaliteli o alman bozuntulara benzemiyor ama ülkemizde hakeden değil reklamı çok olan iş yapıyor. Edit arkadaşım annesine 57bine polo aldı geçen sene 3ay sonra kapılardaki o plastik malzeme çürümüş.Nasıl bir kalite ise?Almandan şaşma diyen bir arkadaşımdı.Fikri o polodan sonra değişti.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım