KAPALI Subaru Legacy Elegance 2.0 2010 model

Hasan-Enes90

Takipçi
23 May 2019
1
1
20
22
Marka
Toyota
Hepinize merhaba saygıdeğer abilerim şuan 1995 model Toyota Corolla XL model (efsane kasa) aracımız var yazın aracımızı satmayı düşünüyoruz babama Subaru Legacy i gösterdim 2010 modeli gerçektende kalbimizi çaldı acaba bu aracı deneyimleyeniz var mı kronik problemleri ,sınıfındaki araçlara göre artıları ve eksileri, ortalama yakıt tüketimi nedir bizi aydınlatırsanız çok sevinirim ve kayseri veya Ankara da bir subaru satış noktasında 2. El bir Legacy i deneme şansımız sizce var mı?
 
  • Beğeni
Tepkiler: alfhonso

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,939
7
51,186
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Merhaba. Subaru'ların en büyük dezavantajı yetkili servis yerine sanayide Subaru'dan bihaber usta müsveddelerini tercih eden eski sahipleridir. Faturalarıyla vs.leriyle yetkili servis bakımlı, şanzıman ve diferansiyel bakımları tam bir legacy bulursanız alabilirsiniz. Model özelindeki artıları eksilerini benden daha iyi bilen arkadaşlar vardır, o kısmı onlara bırakayım =)
 
  • Beğeni
Tepkiler: alfhonso
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım